preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka

syllona

Veď to a hlavne, že ročný poplatok. Niekde si vedia vypýtať takú pálku, že dovidenia. To si ale veľmi rýchlo rozmyslíš, či k takému lekárovi budeš chodiť alebo nie.

danielka216

ano, je to rozhodne jedna z mnohych vyhod. a ani poplatky tam nie su take katastrofalne, ako by si mozno niekto mohol mysliet. pri preventivnej prehliadke neplatim nic, samozrejme. lebo aj to mi bolo povedane, ze u sukromneho sa plati totalne za vsetko, ale teda mozem povedat, ze to tak nie je. nastastie.

mariama254

V com lepsi? Menej sa aj cakava napriklad? Aspon ja si to teda takto predstavujem :) Ze k nemu teda chodi aj menej ludi.

svetlinka

co znamena draho? za bezne ukony sa tu neplati, preventivka je takisto samozrejme zdarma. ale ked chces nieco navyse, akoze nejake specialne vysetrenie, ktore sa bezne nerobieva, ktoru teda preventivka nezahrna, tak samozrejme, ze si to musis zaplatis. ale tak to mas proste vsade. vsak si pozri cennik, na stranke maju vsetko rozpisane.

mariama254

Aha, ano, uz vidim :) Pardon, nevsimla som si, ze to bolo nizsie spomenute. Mna by ale zaujimalo ako to tu je, co sa platenia tyka? Je tu draho?

vierocka66

presne toto som mala aj ja, a to bol vlastne aj dôvod, prečo som menila. teraz chodím k Millymu na Bajkalskej a za mňa super aj v tomto. žiadne rozdiely tam nerobia, proste všetko sa tam rieši v pohode.

Van-ness

To zalezi od cloveka ako takeho, nejde vobec o vek :) Ked chce byt sestricka prisna a spravat sa neludsky, tak taka bude :D Ale co nemam vobec rada je to, ked niekde vyslovene uprednostnuju niektore pacientky. To ma ide rozhodit.

ivcaP

To je fakt, nie je nad prijemne, mlade sestricky, s takymi mam najlepsie skusenosti. Ale nie je to pravidlo, ze aj tie starsie musia byt vyslovene neprijemne. Su aj svetle vynimky :)