stretla som sa s viacerymi nazormi ze muz je lepsi ako zena v gyn. viete niekto preco?
preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka
To je super. Zena by mala mat dobreho gynekologa po vsetkych strankach, lebo ved to je zaklad. Nie je to len taka hocijaka navsteva lekara, ako napriklad ked ides na ortopediu
bohuzial su aj taki, no zas nie vsetci, napriklad ja sa na toho svojho nemozem vobec stazovat. takeho mileho lekara aj s celym personalom, tak to som uz davno nevidela
Veru je to teraz v tomto smere velmi zle. Sniektorymi clovek aj suciti, len tiez si myslim, ze pacienti by si to nemali odnasat. Si vezmi ak ma zena navstivit gynekolog, o ktorom vie, ze nema dobry pristup, nie je to veru bohvie co
Neviem. Mozno je to aj tym, ze proste lekarov je coraz menej. Mnohi odchadzaju do dochodku a nemaju proste za seba zaskok, tak sa rozhodnu co to este potiahnut
To je pravda, len mi povedz cim to je sposobene. Preco sa tak vobec spravaju
Inak to si vsimam tiez v poslednom case, ze k hocijakemu doktorovi sa vyberiem, tak su taki podrazdeni, nechapem cim to moze byt sposobene
Ale tak kazdy lekar by to tak mal mat. Ako chapem aj oni maju zle dni, no v ziadnom pripade by si to nemali prenasat na pacientov. Ved ti kolko krat su doslova vyplaseni, ked maju ist k doktorovi, ze to uz duplom potom dobrotu nerobi
Podla mna budes rada. Ako viem, niekedy je tam zatazko sa dostat, lebo ma plny stav, ale oplati sa si pockat. Tiez som menila gynekologicku, hlavne teda kvoli nie moc dobremu pristupu k pacientkam
erikalahka ahoooj mas teda tu priehliadku uz za sebou? Chcela by som vediet, ake mas prvotne pocity
Erikalahka tak to je super :) Hadam sme ti aj pomohli a poradili co sa teda tyka hladania :) Tie prvotne prehliadky su fajn, to je ale podla mna taka bezna prax ze sa to robi aby doktori vedeli ze co a ako.