stretla som sa s viacerymi nazormi ze muz je lepsi ako zena v gyn. viete niekto preco?
preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka
Preco by sa mala hanbit? Vsak je to doktor ako kazdy iny, tak si musis povedat. Je jedno, ci je to muz alebo zena, proste sa od toho treba odosobnit a hotovo. Na preventivne prehliadky chodit proste treba.
Kajomija a nemala si pred nim akoby viac ostych? Nehanbila si sa? Niektore to tak maju, mne by to bolo asi jedno.
janciska predtym som chodila k zene, ale teda uplne mi nevyhovovala, nevedela tak komunikovat, nedozvedela som sa proste poriadne nic dokopy, zdala sa mi uplne neprofesionalna, tak som zmenila, teraz chodim ku gynekologovi a som rada, ze som sa tak rozhodla.
Ako to teda mate? Momentalne sa stahujeme a neviem sa rozhodnut, ci ist radsej k muzovi, alebo k zene. Nasla som tuto diskusiu, tak mi mozno poradite.
Van-ness, ale ja to vobec nechapem. Preco by niekto dobrovolne chodil k niekomu, ku komu chodit nechce? :D To mi jednoducho hlava neberie. Proste sa zoberiem a idem prec, tiez som to spravila a bolo to to najlepsie rozhodnutie, absolutne to nelutujem a nic si nevycitam.
Dudinka57 ale bohuzial to velakrat tak zeny robia. Kaslu na to, povedia si, ze ved tam idu len raz za rok, nejako to pretrpia. Ale takto by to podla mna byt nemalo, kazdy ma predsa pravo na poriadnu lekarsku starostlivost. A ked sa nam jej nedostava, tak to treba riesit a najst niekoho schopneho a hotovo.
grilda05 ja to stale hovorim, ze dobra sestricka je proste mega vyhra :D velakrat to stastie clovek proste nema, tak jednoducho zostava tam, kde je a neriesi nic, lebo sa mu to riesit proste nechce. to je podla mna zasadna chyba. ved je preda kopu moznosti a ked to clovek vie zmenit, tak nevidim dovod, aby nadalej zotrvaval na mieste, ktore mu absolutne nevyhovuje.
tanickam14 no ono to netreba podcenovat vobec, ved predsa spanok je dolezity, netreba to brat na lahku vahu, aj nasi spavali dlhe roky na totalne lacnom matraci a nebol vobec kvalitny, veru na to teraz doplacaju.
Mircok, presne tak, my sme na to tiez doplatili, po rokoch sme zistili, ze tie nase matrace treba celkom vyhodit, uz by im nepomohla ani svatena voda :( Najhorsie, ked musis kupovat vsetko naraz, ale ked to treba, nic s tym nenarobis veru, je to proste potrebne, spat sa niekde musi :-D
Jasne, ved to bolo uz na nevydrzanie. Robila nam same problemy, uprednostnovala inych pacientov, asi mala nejakych svojich vyvolenych, neviem, ale podla mna to nie je celkom normalne. A to nehovorim o tom, aka bola arogantna. Dobra a ochotna sestricka je proste najviac.