Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
majusaa myslim ze vzdy sa da najst sposob ako to vymysliet. Poprehadzovat premysliet. Ked tak nad tym premyslam tak na uckovej by si celkovo aj viac ludi usadila ako na rohovej. Co teda myslim ze v tvojom pripade moze dost zavazit :)
sedaciek je vela peknych. Aj zaujimavych ibaze treba brat ohlad aj na miestnost, na zariadenie celkove obyvacky. Nie je to len tak. Vybrali sme uckovu, je to take priam az letisko
latkovu a tvar aky? :) ja som tiez nad ekokozou premyslala ale nakoniec som z toho popustila, pretoze uz som videla aj vela peknych latkovych sedaciek.
mne je to jasne ze by som mala vyberat podla seba a mojej rodiny ale aj tak.. :) ja som taka ze proste mi dost zalezi na tom aby bola aj navsteva spokojna. Pozerala som uckove nedavno tie sa mi zdaju tiez celkom pohode velkostne.
Je mi to jasné, ale kto ju bude mať doma, ty či návšteva? v prvom rade sa musí páčiť a vyhovovať tebe a až potom návšteve! ;-)
u nas to bolo tak ze sme sa s drahou nevedeli ale ze voooobec zhodnut...ona chcela ekokozu, ja latkovu - tak sme si nad to sadli porovnali vsetky plusy a minusy tychto materialov a rozhodli sme sa pre latkovu a zatial - klop klop - nam robi radost (teda hlavne mne pri pozerani futbalu) a nemali sme zatial problem s nicim pri nej. Vsetko sa nam z nej zatial podarilo dat dolu, co je u nas velmi dolezite :-D
NatalkaBS je mi jasne ze by som mala vyberat podla toho co mi padne do oka, ale nechcem pri kazdej navsteve celit otazkam co za sedacku sme kupili ze si tam sadnu akurat tak traja. Rozumies co myslim nie?
vejkaa ta uckova sedacka nie je zly napad ja som uz nad nou premyslala, len neviem si ju celkom predstavit v nasej obyvacke, kedze to mame spojene s jedalnou, musela by som to nejako vymysliet :-)
igork u nas ide momentalne hlavne o tvar, o velkost. Ale urcite nasledne budeme riesit aj tuto otazku. U vas doma co vyhralo? aky material?
mna by zaujimalo ci riesite len tvar sedacky alebo ci vam zalezi aj na prevedeni. Ci latkovu, ekokozu alebo aku. Pretoze my sme pri vybere stavali najprv na materialy z ktoreho sedacka bola a az potom na danom type.
Ak ti mozem poradit tak ja osobne som bud za rohovu alebo uckovu sedacku :-) sedacka by podla mojho nazoru mala byt dominantna v obyvacke. Cize na sedacke treba stavat a podla nej zariadovat vsetko ostatne
prečo si sedačku nevyberáš podľa toho, čo sa ti páči? Ja som si vyberala podľa toho a až potom ma zaujímalo koľko ľudí na nej usadím. Musí ti najprv sadnúť do interiéru k ostatnému nábytku :-)
Uz dlhsi cas pozerame a hladame nejaku sedacku ktora by bola vhodna do nasej obyvacky. Vobec nevieme pre aky typ sa mame rozhodnut aby sme na nej mohli usadit co najviac ludi a aby sa na nej dobre sedeli. Neviete mi pomoct?