Aku sedacku?

igork

Ak tomu spravne rozumiem tak ty si to predstavujes tak ze jednotlive casti sedacky by si si dala dokopy akoby si chcela? Ze dajme tomu tri dokopy a tak? ..ved to sa da..aspon ja som to videl :-)

jancovka

Ako si to predstavujem? tak vybrala by som si typ sedačky a zostavila by som si či chcem dvojku, trojku a tak. Vieš čo tým myslím? To že sa dá urobiť na mieru to mi je jasné ibaže nie som ochotná dať toľké peniaze za to preto by ma zaujímalo či nie je aj takáto možnosť.

kristiyna

vlastnu sedacku si chces vyskladat? to si akoze ako predstavujes? ja som myslela ze jestvuje len to ze bud si das urobit na mieru alebo si kupis hotovu. Ze tam to konci..

jancovka

pekný večer prajem.

Dúfam že mi to poradíte pretože v tomto smere čo sa sedačky týka som už zúfalá. Do slova a do písmena. Už si neviem rady, chcela by som sedačku ibaže sa mi nikde nepáči aké veľkosti obchody ponúkajú. Najradšej by som si vyskladala nejako vlastnú sedačku, neviete mi poradiť či niekde je taká možnosť?

2miriamma

lajtmannlea keby si videla ako sme my gauč kupovali. Manžel mi povedal že pokiaľ nebudem mať aspoň akotakú predstavu o tom aký chcem tak so mnou do žiadnej predajne nepôjde. Čakať na tu moju pomerne jasnú predstavu pol roka :-D

igork

hanuschka tak ja ked som pozeral a porovnaval, tak ceny boli priblizne rovnake, len som mal pocit ze sa kvalita celkom lisila.. preto som sa rozhodol pre nich. Myslim ze je najlepsie vidiet sedacku na zivo na predajni a potom sa rozhodnut.

Chéri

merať sme to úplne metrom nemerali. Ale pozreli sme na rozmery a už sme to mali tak ten priestor v oku, že sme vedeli približne aká veľká by nám tam pasovala. A táto nám tam sadla na chlp presne :D My sme tiež mnohé pozerali a nič. Ono netreba strácať nádej, túto sme si vybrali u Kondelu. Treba hľadať, pozerať ponuky, chodiť po predajniach. Často aj to, čo sa v letáku alebo na internete nezdá fajn na živo ukáže úplne inak ;)

lajtmannlea

chéri ahojky...sadla sedačka k vám ako uliata? to akože ste ju nemerali ani nič, iba tak na oko ste pozerali? My tiež máme v pláne si teraz niekedy novú sedačku kúpiť. Pozerala som mnohé predajne na internete ale asi som náročná a prieberčivá lebo sa mi máločo páči :/

hanuschka

igor tak myslim v porovnani s inymi predajnami ako asko, decodom a podobne. Ked sme kupovali u nich stolik, tak na stoliky boli dobre ceny, to som bola spokojna, ze za aku cenu sme ho zohnali ibaze neviem ako to je so sedackami oproti inym predajniam

Chéri

Čauko kakauko :) - už aj my máme sedačku. Už dorazila, čo mi veeeeľmi spríjemnilo dni. Už budem na nej len oddychovať a nič nerobiť. Vyberať sedačku nie je jednoduché najmä keď človek si nevie poriadne ani predstaviť ako bude v priestore vyzerať, ale táto k nám sadla ako uliata.