Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
*Týždeň* chápete? ja už týždeň obzerám sedačku v jednom eshope a ešte furt som ju neobjednala. Neviem nad čím ešte premýšľam. Neviete mi poradiť ako sa utvrdiť v tom či objednávam dobrú sedačku cez kvalitný eshop? dá sa to nejako odhadnúť?
..tak ja by som bola najradsej keby sa mi podarilo vybrat sedacku aj po praktickej stranke aby bola fajn ale aj po tej takej estetickej, aby sa hostia kochali, ked pridu na navstevu :-) nakoniec pre aky typ si sa rozhodla?
nebuď ako nemo. Záleží čo sa ti páči. Či sa chceš viac zameriavať na praktickú stránku alebo skôr na vizuálnu, čo sa ti páči hneď na pohľad. My sme dlho riešili, že chceme na nožičkách a tak. A nakoniec výber sme skončili tak, že sme prišli do jednej predajne, povedala som že túto a kúpili sme. Bez skúmania, či je na nožičkách :D
..na cooo vlastne dbate pri vybere sedacky??? nemam absolutne tusenie na co si mam davat pozor..
Ci radsej vyberat na nozickach, ci rohovu, alebo uckovu, no neviem uz asi vobec nic...citim sa jak strateny nemo v tej rozpravke a neviem si pomoct :/
neviem či to bude stáť menej, ale to teraz nemám chuť riešiť :)
Majú to v eshope? takže to by som si mohla hneď aj pozrieť, že aké majú v ponuke ako sa to dá vyskladať. Ja som už čakala, kedy sa mi ozvete niekto že kde by som to zohnala. Idem to kuk :)
magdi neviem preco ta vysmial ked je to mozne, staci sa len pozornejsie venovat ponuke ktoru predajne a rozne obchody ponukaju ;) ja som toto videl tiez v ponuke toho obchodu z kade aj my mame sedacku :)
magdi ja som to tiež videla. Keď sme my chceli kúpiť gauč, tak som pozrela kopu eshopov, predajní a takéto niečo som videla v eshope Tempa Kondelu. Neviem či aj ich si pozerala či nie, ale aj takúto možnosť mali v ponuke, čo som videla, možno by nebolo na škodu sa na to pozrieť či je to to čo čakáš alebo nie
tak to by ma nenapadlo ze aj nieco taketo sa da :) sranda :) lenze myslis ze to bude stat menej ako keby si das urobit na mieru?
Ty si to videl a kde prosím ťa? my sme tiež nad niečím takýmto uvažovali, ibaže muž ma vysmial, že niečo také ani neexistuje, že to by čo bolo keby sa dala tak sedačka vyskladať. Tak to ste ma teraz potešili :) šup šup dáke bližšie informácie :)