Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
hanuschka myslim ze ano. Aspon ta nasa myslim ze je velmi dobre urobeny kus.. prepracovany kvalitne. Ja sa nemam na co stazovat. Ceny? zalezi od toho, co podla teba znamena ceny v poho???
lastom len najhorsie je prave toto, ze mnohi ani nevedia co by chceli ked idu kupovat sedacku :D
urcite nie kozenu, na tej sa v lete neda sediet, clovek sa na prilepi. Potom je to uz len otazka vkusu, ale urcite by mala byt roztahovacia, ked pride navsteva.....
igor veď práve, treba si ju obzrieť z každej strany, zvážiť akoby zapadla do izby, či bude na ňu dosť miesta, či bude pohodlná. Jasné, to ti rozumiem, ja by som tiež nemala odvahu objednávať len tak na blink.. takto si pozriem, vyskúšam, popozerám a kúpim a vybevené :)
v tempe? tam maju kvalitne sedacky? my sme asi rok dozadu kupovali u nich stolik pod televizor alebo akoby som to nazvala.. Ale sedackam sme nevenovali nejaku pozornost. Ceny maju v poho?
Chéri to je tak vyberat sedacku nie je jednoduche najma ked clovek s nou rata na niekolko rokov, tak musi davat pozor pred kupou ako je usita, ako je prepracovana a vsetky taketo veci. Priamo na predajni v tempe. Nechcel som objednavat len tak cez internet, z toho mam este obavy ake by to prislo. Radsej si pozriem sadnem, vyskusam
...ja mam tiez rada take kombinacie ktore moc nekricia..na tvojom mieste by som nevolila nejake extremne farby pretoze ak budes chciet niekedy menit nabytok a tak, tak aby si nemala problem to zladit. Taka siva je celkom fajn :-)
To je taka neutralna kombinacia, to by tiez nemuselo byt zle, kde si ju kupoval? cez internet ci priamo na nejakej predajni? ja sa bojim aby som casom neprisla na to ze je sedacka nejako zle sita alebo co.
Zdravím Igork. Bielosivá kombinácia sedačky je top...ja som si tiež takú kombináciu vybrala.. už len čakáme kedy príde. Dlho trvalo, kým sme sa s manželom zhodli. Nakoniec ja som vyberala farbu a prevedenie a on tvar :)
Farbu sedacky, teda myslim tym latky mame sivu :-) ale samozrejme ze co su po bokoch opierky, tak tie su biele. My tiez sme viacej za taketo farby, preto sme si aj sivo-bielu sedacku vybrali. A co mna potesilo, ze dost co je takto velka tak je este aj rozkladacia.
igork a farbu aku? mne je to jasne, ale ja nemam nejake strakate veci v obyvacke takze kludne by mohla byt aj nejaka farebna aj ked ja celkovo preferujem radsej zemite farby, hneda, siva a podobne. Tak teda aspon to vyselektujem a budem venovat pozornost len uckovym kedze sa tam aj viac ludi mesti. No tak toto bude na dlho este rozhodovanie :) chodili ste po pradajniach alebo ste si najskor vyhliadli gauc cez internet?