Aku sedacku?

snezienka2

baby ja mam problem ani nie tak s vyberom sedacky ako s tym ze neviem kto by mi ju domov vyniesol, neviete ci na to si mam hladat nejakych chlapov alebo ci nejaky obchod ponuka aj taku moznost ze by mi ju vyniesli hore? ci ju mam sama na chrbte odniest? :D

marianina

..lieskovcek.. našla si tú sedačku alebo nie? sa mi zdá, keď som ju pozerala, že vychádzala nejako 299 alebo tak okolo tých tristo euro, ale na stránke si to nájdeš presne ak si to teda ešte nepozerala, tam sú presné ceny :)

dadusdus

Rohové sedačky sú menšie, väčšie, tam by asi dosť pomohlo aj aké rozmery. Ale keď sa chcem zmestiť do tej sumy tak myslím že to bude musieť byť trošku menšia sedačka, že to nebude nejaké veľké letisko :-)

lieskovcek

chcela som niečo rohové, idem pozrieť tú sedačku, čo mi napísala marianina nič nedám za to keď si pozriem ponuku. Len by ma zaujímalo píšeš, že v akcii ale koľko v akcii vychádza?

marianina

..fotku ti tu poslať neviem, ale keď si pozrieš eshop tempa kondela a tam si nájdeš rohovú sedačku - tmavosivá so svetlosivou alebo tak nejak a volá sa že vegas, tak tam ju uvidíš :) mne sa páči, je taká nenápadna, jednoduchá ale nadčasová a to umývanie, no čo ti budem rozprávať.

..lieskovcek..zozenies aj do troch stoviek, ked si pozries napriklad tu sedacku co my mame tak teraz je v akcii :)

dadusdus

Záleží aký typ sedačky máš na mysli. Či nejakú veľkú, alebo menšiu pohovku nejakú alebo čo, chápeš. Ono nie je sedačka ako sedačka. Čo viem dá sa zohnať aj do troch stoviek, ibaže musíš si ujasniť že akú vlastne, čo od nej očakávaš.

lieskovcek

V akej cene ste sedačku zohnali? Potrebovala by som pre neter zohnať nejakú sedačku ktorá by ma vyšla do nejakých troch stoviek. Myslela som že to nebude problém zohnať ale opak je pravdou. :-/ preto uvažujem, že by som jej len pohovku kúpila keď už nebude iné východisko

Stupjakova.L

..marianina aj mi vies mozes nejako poslat fotku tej sedacky, nech si ju viem predstavit zivo? pozerala som uz asi miliarduuu sedaciek ale neviem z kade kupit aku, aku farbu ani nic.. kazdym dnom som zufalejsia :D

marianina

stupjakova vybrali sme na nožičkách ale na nízkych. Aj keď najskôr som takú nechcela kvôli umývaniu, ale nakoniec som to prestala riešiť a aspoň mi to umývanie odpadlo :D a nevymenila by som ju už ani za svet, tak mi padla do oka, no láska hotová :)

magdi_na

Čaute tak rada by som vám poďakovala - drahému som ukázala že ozaj je aj takáto varianta zostavenia si sedačky a pristúpil mi na ňu. Tak sedačka z tempa kondela objednaná a nám neostáva nič iné len si na ňu počkať. Keby ste vedeli ako som už na ihlách a neviem sa jej dočkať :) ja sa teším na to ako ukáže v interiéri a môj chlap na to ako sa bude môcť na nej vyvaľovať :D :D