Aku sedacku?

Stupjakova.L

..my uz tiez mame tu svoju :) tolko casu mi to sice pojedlo, aj celkom nervov, kym sme sa zhodli ale uz maame vybratu sice len na kratkych nozickach ale je velmi pekna. Elegantna. Tesim sa ked budeme mat na vianoce navstevu a budu uz usadeni na novej sedacke

misicka333

Michallinca nemáme síce rovnakú sedačku ako si chcela vedieť, ale my sme tiež objednávali z Tempa Kondela a prišla nám starostlivo zabalená bez akýchkoľvek problémov. Dokonca aj pozerala aj to ako je ušitá a všetko bolo pekné, čo som až prekvapená bola :) myslela som, že nejaké drobné chyby nájdem ale nenašla som :)

michallinca

Niektore veci nemam strach objednavat akoze cez internetovy obchod, ale neviem jak by som objednavala sedacku cez internet, asi by som mala....obavy ze v akom stave pride...ci bude v pohode a podobne. Lieskovcek ty by si ma potesila...keby si mi dala vediet v akom stave prisla tebe sedacka :O

snezienka2

marianina ahoj dakujem ti za info o tej vynaske :) to si ma potesila ze u nich sa to da takto riesit. To by som si mohla pozriet ponuku a mozno mi nieco do oka padne. Ja som myslela ze uz je to samozrejmost, ze normalne byvaju tie vynasky ale podla toho co som pozerala tak vobec to nie je samoska.

lieskovcek

emmi ahoj fotku nemám bohužiaľ ešte sedačka nedorazila, ale ak si pozrieš na stránke, tak ju nájdeš :) nižšie je aj písané, že sa vegas tá sedačka volá takže by si nemala mať problém ju nájsť..

lieskovcek

Poslala som jej ju na schválenie. Aj schválila, takže sedačka by už mala čoskoro doraziť. Povedala, že presne niečo také chcela, že nie je ani nejaká veľká ale zato vyzerá, že funkciu bude plniť dobre, tak som zvedavá ako ukáže v interiéri. Ach, teším sa jak malé dieťa :-D

marianina

..lieskovcek.. no tak čo postúpili ste? poslala si jej ju?
snezienka2 s tým nemusíš mať problém, veď keď si pozrieš napríklad aj na eshope tempa kondela, tak tam uvidíš, že sa dá aj vyriešiť vynáška do bytu, ibaže to treba riešiť cez eshop, aby si takúto možnosť mala :) pretože čo viem tak cez predajňu sa to s vynáškou nedá riešiť.

lieskovcek

marianina áno pozerala som ju, je pekná, aj cenovo prijateľná, myslela som, že bude drahšia, ale keď som zbadala tú cenu mi skoro sánka padla, tak asi nebudem už ani nejako vymýšľať. Táto aj podľa rozmerov vyzerá celkom dobre, tak už len jej ju poslať, či by mohla byť a ak sa mi ozve že áno tak objednávame :)

freduska55

Snezienka to je na tebe ci si zozenies chlapov abo nie. Niektore obchody uz ponukaju aj vynasku do bytu. Len si to skus zistit vopred kym si nieco vyberies aby nahodou sa ti nestalo ze sa budes na to spoliehat a nebude to ;)