Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
...lieskovcek dakujem ti za spatnu vazbu, ty si teda objednavala z Tempa Kondela aspon tak som to pochopila z toho co si pisala ze? :) som rada ze si mi takto dala vediet lebo uz aspon budem vediet z kade by som si mohla objednat, niektore veci nemam strach ale sedacku som mala. Oni maju aj pohovky?
Čo? Aké modernejšie vysúvanie? Bola by som rada keby si mi to priblížila ozrejmila ako to funguje, alebo nemáš nejakú fotku alebo niečo, kde by bolo vidieť ako to na tej sedačke je???
My mame taku ze aj akoby operadla sa daju zlozit alebo akoby som ti to napisala - my sme nedavno kupovali tak som sme riesili aj take modernejsie vysuvanie, nech ideme s dobou :)
Neviete si tú radosť predstaviť to vám hovorím :) to je jak keď dieťa lízanku dostane :D
Chrisiana ak k vám chodia návštevy, tak by bolo na mieste riešiť vysúvanie, to akým spôsobom tak to záleží aj od toho koľko miesta na sedačku máš, ale je to vhodné ;)
Freduška ďakujem ti za odpoveď. Vieš mi ale prosím ťa aj povedať aké rozťahovanie na sedačke máš? Videla som už rôzne typy tých rozťahovaní a vôbec si neviem nejako zvážiť, že čo by bolo najvhodnejšie a aby sa to nejako nekazilo, chápeš :)
chrisiana podla mna sa neda s istotou povedat ze ci je potrebne mat rozkladaciu, u nas je taka potrebna kedze zakazdym ked mame nejaku navstevu tak niekto na noc zostane a neviem si predstavit kde inde by sme ich ubytovali ked nie na gauci ;-)
Ženičky je dobré mať rozkladaciu sedačku?
Je to potrebné? myslím že či to nejako často využívate alebo tak...u nás zatiaľ nikto nejako nespal, takže neviem či sa mi oplatí vôbec do nejakej takej sedačky ísť
lieskovcek tak to je super, že aj vám prišla v poriadku. Nepoznám asi väčšej radosti ako to, že príde niečo presne také aké som si vysnívala a hlavne v dobrej kvalite a v poriadku. Ale som rada, že vďaka tejto skúsenosti viem, že pri podobných veciach na aký obchod sa budem obracať :)
..lieskovcek tak mam taky pocit ze viacere toho roku sme si urobili radost prave sedackou, to je taky vdacny darcek ktory nastastie vydrzi roky ak je spravne vybraty, ze ano...som zvedava co na nu povedia nasi, ked pridu.
michallinca ahoj tak sedačka je už na svojom mieste. Prišla v najlepšom poriadku. Zabalená tak, že podľa mňa ani nebola šanca aby sa jej niečo stalo. Aj poťah vyzerá kvalitný a super sa na nej leží to už máme oskúšané :)