Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Alzb tam majú v pohode ceny? Akože viem o tomto obchode že funguje už dlhšie, ale nejako tam sme nikdy nábytok doposiaľ nepozerali, ale teda keď takto píšeš tak skúsim pozrieť že čo to povie :) a potom si aj s ňou nad to sadneme a zrátame čo by sa jej tak páčilo a uvidím koľko by to vychádzalo
...lieskovcek skusala som si ich najst popozerat ponuku a nasla som aj jednu celkom peknu pohovku co by sa nam hodila len chcela by som ju nazivo vidiet tak asi budem musiet ist bud teraz cez vikend alebo buduci tyzden pozriet na predajnu kde ju maju nech viem do coho idem nech nestresujem :D
*Jarunka12* pekný balík by ju to vyšlo keby nakupovala neviem aké drahé typy a tožvie kde. My sme kupovali v Tempe Kondela a keď si pozrieš napríklad ponuku na internete, že ani nemusíš ísť na predajňu tak budeš vidieť, že keď tie ceny spočítaš tak to ani nevyjde veľa. Všetko je to o tom kde nakupuje, treba si dobre zvážiť popozerať ceny, čo by sa jej páčilo ale myslím že pomerne dobre cenovo by ju vyšla aj posteľ aj sedačka ;)
Chrisiana ze sa daju aj operadla zlozit akoby a tym vznikne take velke letisko na ktorom sa vyspi snad kazdy ;)
Jarunka vsetko je to o tom kde pozera, nas sedacka tiez nevysla nejako draho, akoze dalo by sa na nej aj spat, lebo je velka, priestranna a pohodlna ale na stalo by som asi na nej nechcela spavat
Alzb ale vieš mi napísať z kade máš sedačku, nech viem pozrieť ako sa cenovo pohybujú teda tie postele, že ako by to vyšlo? lebo z toho čo sme sa rozprávali a čo mi referovala, tak by ju to vyšlo akože pekný balík peňazí a nebola z toho nadšená, ale ak by zohnala v nejakej fajn cene tak myslím že by sa dala nahovoriť :)
*Jarunka12* mne trvalo mesiac kým som si niektoré veci ohľadne sedačky ujasnila, tvoja sestra si evidentne tiež musí ešte mnoho vecí ujasniť. Sedačka rozťahovacia na spanie je fajn, my sme brali tiež takú do obývačky aby proste bolo možné na nej spať, ale nie nastálo. Predsa človek potrebuje na spanie poriadnu posteľ a matrac :) Čo by ju to vyšlo? Vôbec nie, keby si nájde nejakú posteľ a sedačku v obchode z kade sme aj my brali sedačku, tak ti poviem, že bude cenou príjemne prekvapená ;)
Tiež si myslím že to nie je najvhodnejší nápad ale tvrdí mi, že keby chcela si kúpiť sedačku a ešte aj posteľ tak by ju to vyšlo omnoho viac ako keď dá peniaze do kvalitnej veľkej rozkladacej sedačky, ale nie som si vôbec tým istá :/
Jarunka12
tak na jednej strane je super že chce im nechať nech majú svoje súkromie ale podľa mňa gauč nie je ideálny na každodenné spanie, jasné že dá sa kúpiť kvalitný rozťahovací dobrý, lenže každý deň na ňom spať nie je podľa mňa vhodné...
Baby je normálne riešiť pohovku alebo sedačku na bežné každodenné spanie? Alebo to je nezmysel? Segra chce nechať izby deťom v byte aby mali svoje a že oni budú spať na sedačke, že veď aj tak ju budú musieť vymeniť tak si kúpia takú na ktorej je možno pravidelne deň čo deň spať :/
Áno dobre si to pochopila :) Majú aj pohovky, veď si pozri eshop tam nájdeš všetko a vieš si aj pozrieť kde majú vystavenú tak vieš, kde by si si mohla ísť ju kuk. Treba len popozerať pohľadať.