Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Áno to napredovanie je fajn. Mne toto pomohli si tak obzory rozšíriť aspoň. Predtým ako som sem prišla a ako ste mi radili, tak som myslela, že existujú len sedačky s tým klasickým vysúvaním, respektíve rozkladaním :)
ďakujem za to, že ste mi poradili, teda cezo mňa mojej sestre. Dala si to všetko dokopy, zvážila si pre a proti a bude to tak ako ste mi poradili, že by bolo vhodné riešiť posteľ aj sedačku. Tak už majú doma aj jedno aj druhé. Boli nakoniec na predajni, celá família a vybrali :) takže u nás toto malo šťastný koniec.
Čaute - baby vy vymýšľate ako som tu aj ja vymýšľala. A pritom je kúpa sedačky úplne jednoduchá. Treba si ujasniť, čo chcem, čo čakám. Aká farba, aká veľkosť, aká kvalita, aká cena a vybavené. Ukážete manželovi povie, že fajn a sedačka je na ceste domov :D :D :D Aspoň teda u nás to tak bolo. Keby som vedela ako hladko mi to u mm prejde, tak by som sa toľko tým výberom nestresovala :)
..jaru mala pravdu :) len na to človek musí prísť sám. Vidíš nič ste ani jedna nestratili tým, že ste si to pozreli. Je myslím, že vhodné aby si človek pozrel sám a sám si zvážil, čo je fajn, čo nie, čo je už cez rozpočet a podobne.
Chrisiana to by som ti vedela povedat o tej praktickosti. Je to lepsie ako obycajne vysuvanie ako byvalo kedysi :) teraz je uz viac moznosti, svet napreduje, tak aj v tomto smere. Co je z mojho pohladu super. Ale tak kazdemu iny typ vyhovuje. Ine veci sa kazdemu pacia.
Freduška ďakujem za objasnenie. Som nevedela, že aj takto je možné to riešiť, ale som si našla čas, tak som pozerala aj videá, že ako sa sedačky dajú rozkladať, aj rôzne fotky a bola som prekvapená, z toho spôsobu, čo si mi aj ty písala, je to niečo nové pre mňa, ale vyzerá, že je to praktické a šetrí to miesto
Alzb pozerali sme Tempo Kondela a mala si pravdu, čo sa týka cien. Boli sme obe prekvapené, že keď sme to zrátali, že posteľ a sedačku, tak to vychádza tak ako niekde inde len samotná sedačka. Takže to sme akože zírali, že to dobre vyzerá tak cez víkend by sme chceli zájsť pozrieť aj sedačku aj posteľ, ale povedala, že ak sú tie ceny reálne tak by do toho bez váhania šla :)
marko, myslím, že každý si musí zvážiť, čo je pre neho priorita pri výbere sedačky. Či prevedenie, či životnosť, či cena. Nie každý si môže dovoliť kupovať sedačku od slovenského výrobcu. A v dnešnej dobe už väčšie obchody ponúkajú kvalitný tovar, tým myslím aj sedačky a za pomerne dobré ceny. My máme už niekoľko rokov sedačku z väčšieho obchodu s nábytkom a nemáme problém :)
Zdravím Vás, nedá mi to nevyjadriť sa k niektorým veciam čo tu čítam...
V prvom rade sa treba pri výbere sedačky rozhodnuť medzi cenou a kvalitou - nič medzi neexistuje, to mi verte... Potom či chcete slovenskú alebo povedzme polskú sedačku (TO Sú VäčšINOU všetky sedačky vo velkoobchodoch s nábytkom) verte mi aj ked sú niekde drahšie zdaleka nie su také kvalitné - keby sa dokážete pozrieť pod ten poťah, tak sa za vlasy chytáte a sedačka stojí 700 eur vyzerá celkom pekne ale jej výrobná cena je asi 200-300 takže nie len že kúpite šmejd ale aj sa na vas nabalia...Slovenské sedačky sú zdaleka niekde inde kvalitou, hoci nie je také jednoduche sa k nim dostať a sú cenovo drahšie ale už len tá konštrukcia má väčšu hodnotu ako celá polská sedačka..Dalej pri výbere látky sa treba rozhodnut už znova hlavne medzi vyššou a nižšou cenou a či preferujete kožu alebo látku... kvalitná koža dokaže 2-3 krát navýšiť cenu sedačky, čiže ak niekde kupujete ,,koženu,, sedačku za 2000 verte mi to okolo kože ani nešlo (samozrejme mám na mysli velkost aspon 2+3 L) dalej látku väčšinou nechcu rodiny s detmi..malokto však už vie, že dnes možno kupiť aqua clean látky ktoré stačí utrieť a špina je preč....sú to vyokokvalitné látky ktoré znesu aj do 130 000 praní (na porovnanie minule som si v mobelixe všimol že ich znesu len 35 000 a sedačka stála 1760 eur)... no ale najväčší problém je , že kde možno nakupiť takto kvalitnu sedačku na slovensku ?
ja som pred rokom našiel web, kde Vám ju dokonca upravia aj na mieru pookial chcete a viete si ju sami navrhnuť, teraz pozerám že maju aj vynovený web takže nie je čo riešiť www.idealsedacky.sk ... Ďalšia možnosť je potom už len nejaký lokálny výrobca asi(čo je ťažko sa o takých dozvedieť)
V pohode ceny, presne ako si napísala tak by som to aj ja nazvala....také prijateľné pre nazvem nás že bežných smrteľníkov :) a ponuka taká že je z čoho vyberať a aspoň teda ja mám čo robiť aby som sa rozhodla, keď si mám vybrať z viac ako dvoch vecí :D