Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Tak to je vsetko o tom ako si clovek urci priority, ci je pre neho podstatna velkost, pohodlnost alebo vyzor. By si sa cudovala kolko ludi nakupuje nabytok len podla toho ako vyzera, ale nejako prakticku stranku neriesia, comu celkom nerozumiem, ale tak kazdeho oosobna vec ;)
*Isue* áno tak je to tak ako som si myslela, je to iné ako keď si vezmeš hneď tú, ktorá je dajme tomu na predajni. Tak keď podľa mňa človek sedačku chce a má nejakú predstavu tak je ochotný si zaplatiť aj za prevedenie, ktoré by mu sadlo do interiéru ;)
Koľko ťa stála táto sedačka z tade? Oni čo som pozerala tak majú také celkom v pohode ceny, že si to my normálne zarábajúci aj môžme dovoliť. Ale netrúfam si povedať, koľko asi takáto sedačka ťa mohla vyjsť :) Vyzerá luxusne :)
Alžbetiena áno, aspoň v Tempe Kondela je to tak, že sa čaká dlhšie. Ak si dobre pamätám tak sa tam čaká 6 až 8 týždňov, keby si chcela v inom prevedení, ale tak to bola vec, ktorú my sme neriešili nebolo treba. A taktiež sa mi zdá, že aj tá cena je potom vyššia, keď sa to takto dáva akoby na mieru robiť. Ale tak nie je to o moc viac, takže myslím, že to by nemal byť nejaký problém. Ide o to, čo sa človeku páči no :)
*Isue* lenže keď chceš v inom prevedení, tak je potom potrebné dlhší čas čakať na sedačku sa mi zdá, že? A tožvie ako je to potom s cenou, či je rovnaká alebo či je o niečo vyššia. Lebo v podstate potom je to akoby to bola sedačka na zakázku abo tak.
Áno s bielou ekokožou, ale v ponuke čo som pozerala, tak sa dá kúpiť vo viacerých farebných prevedeniach, ale nám táto tak zaimponovala. Tak to je už potom presne o tom, že aký je človek, aké má priority, čo je pre neho dôležité. Každý sme iný, každému nám vyhovuje niečo iné. Ale som rada, že ja s mojím drahým sme sa v tomto na prioritách zhodli ;)
Isue to je kombinácia s ekokožou? Je jednoduchá, ale vyzerá dobre. Mne sa tiež páči, keď je tá jedna strana širšia, ale sú ľudia, ktorým to vadí, vraj sa tam nedá dobre sedieť. Ale neuvedomujú si že večer, keď človek príde po práci tak presne to je miesto, kde si ľahne a kde mu je dobre. :)
Vikkii z mojej strany ti tiež poviem, že L bude stačiť sedačka. My sme nedávno kupovali túto sedačku, čo ti posielam aj na fotke a bohato stačí. Odkedy ju máme už sme mali doma dve oslavy a vždy sme mali dosť miesta na sedenie a podstatné pre mňa bolo, že aj hostia sa cítili dobre, že sa na nej fajn sedelo. Mne sa páči to, že tá bočná strana je aj širšia, že večer si tam vieme s drahým ľahnuť obaja a tak pozerať telku :) takže za mňa stačí :)
Tak sedačka je dôležitá - je to kus nábytku, ktorý musí aj dobre vyzerať ale musí byť aj pohodlný a najmä funknčný. Preto myslím, že mu venujeme toľko pozornosti. My sme vyberali sedačku minulý rok v septembri alebo tak nejako na jeseň, nepamätám si to už presne a poviem ti, že som rada, že sme venovali tomu viac času ako možno iní ľudia :)
Vidim ze sedacka je dost horucou temou a nie len u nas doma :D o to lepsie aspon teda dufam ze mi budete vediet pomoct :) ide o to ze sa rozhodujeme aky typ sedacky kupit. Neustale mi moj muz tvrdi ze bude stacit v tvare L, ze v pohode sa na nu dost ludi pomesti. No pravdu? Nie som o tom presvedcena. Ti co mate sedacku v tomto tvare neolutovali ste jej vyber?