Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
napísali ste mi, že praktická stránka...čo si pod tou praktickou stránkou všetko mám predstaviť?...zloženie materiálu, z ktorého je sedačka, rozkladanie a tieto veci?...či ešte nejaký iný typ máte na mysli, čo mi nejako nedochádza?
Praktická stránka. Úložný priestor. Pohodlnosť. To sú dôležité veci, ktoré treba riešiť ak chceš byť v pohode s výberom. Výber sedačky nie je výber na hodinku, vezme to človeku zo života viac času, ale ten čas investovaný do toho je potrebný. Pretože sedačka vydrží niekoľko rokov, dokonca dlhé roky, ak je kvalitná.
evičita a práve toto je to...takže čo teda by sme mali riešiť na prvom mieste?...toto nás čaká asi tak za mesiac...stará sedačka už pôvodnú oranžovú farbu stratila a stala sa z nej taká pomaly hnedá...no už sa mi zle na ňu aj pozerá...preto sme sa dohodli, že vymaľujeme a že kúpime novú sedačku..len keď čítam čo všetko ste písali tak mám z toho kupovania až strach aby sme správne vybrali
*evicita* súhlasím s tebou v tomto - vybrať dobrú kvalitnú sedačku, ktorá čoto vydrží, tak to stojí peknú námahu. Ale tá námaha, ten čas investovaný do výberu sedačky stojí za to. Viem to podľa seba, aj keď teraz sa sama sebe čudujem koľko vecí som nevedela, keď som do toho išla. Keby som bola vedela toho viac, tak mi ten výber nemusel toľko trvať ;)
Len? Akože mňa ceny na eshope milo prekvapili, ale nanapadlo by mi, že takáto sedačka, čo vyzerá fakt veľká a luxusná, že bude za takú cenu. O takej cene niekde inde myslím, že by si mohla iba snívať. Má aj nejaký úložný priestor aby si tam mohla si schovať deky a takéto veci alebo nie?
Baby presne si nepamätám, ale niečo cez 500 euro. Keby som ja platila, tak si tu cenu budem pamätať presne, ale keď to išlo z účtu mojej polovičky, tak si presnú sumu v hlave nejako nedržím. Jasné, veď ja som bola rada, že sme platili len toľko, že to nebolo dvakrát toľko.