Aku sedacku?

Naty63

napísali ste mi, že praktická stránka...čo si pod tou praktickou stránkou všetko mám predstaviť?...zloženie materiálu, z ktorého je sedačka, rozkladanie a tieto veci?...či ešte nejaký iný typ máte na mysli, čo mi nejako nedochádza?

Chrisiana

Praktická stránka. Úložný priestor. Pohodlnosť. To sú dôležité veci, ktoré treba riešiť ak chceš byť v pohode s výberom. Výber sedačky nie je výber na hodinku, vezme to človeku zo života viac času, ale ten čas investovaný do toho je potrebný. Pretože sedačka vydrží niekoľko rokov, dokonca dlhé roky, ak je kvalitná.

evicita

tak v prvom rade asi praktickost aspon teda z mojho pohladu, ostatne veci sa potom uz nejako daju doladit, ale prakticka stranka je pri sedacke najdolezitejsia...lebo ked nebude spravne plnit tuto funkciu tak myslim, ze je uplne jedno ako bude vyzerat kolko bude stat a podobne veci :)

Naty63

evičita a práve toto je to...takže čo teda by sme mali riešiť na prvom mieste?...toto nás čaká asi tak za mesiac...stará sedačka už pôvodnú oranžovú farbu stratila a stala sa z nej taká pomaly hnedá...no už sa mi zle na ňu aj pozerá...preto sme sa dohodli, že vymaľujeme a že kúpime novú sedačku..len keď čítam čo všetko ste písali tak mám z toho kupovania až strach aby sme správne vybrali

evicita

nie si jedina, ktora sa s tym kedy trapila.... my tiez sme si toho uzili pretoze musis riesit material, prevedenie, velkost, ulozny priestor, rozkladanie, ked nemas na rozhodadzovanie tak aj cenu.... a zrazu nevies na co sa zamerat skor pretoze vsetky veci sa ti zdaju ze su velmi dolezite

alzbetiena

*evicita* súhlasím s tebou v tomto - vybrať dobrú kvalitnú sedačku, ktorá čoto vydrží, tak to stojí peknú námahu. Ale tá námaha, ten čas investovaný do výberu sedačky stojí za to. Viem to podľa seba, aj keď teraz sa sama sebe čudujem koľko vecí som nevedela, keď som do toho išla. Keby som bola vedela toho viac, tak mi ten výber nemusel toľko trvať ;)

dadusdus

Len? Akože mňa ceny na eshope milo prekvapili, ale nanapadlo by mi, že takáto sedačka, čo vyzerá fakt veľká a luxusná, že bude za takú cenu. O takej cene niekde inde myslím, že by si mohla iba snívať. Má aj nejaký úložný priestor aby si tam mohla si schovať deky a takéto veci alebo nie?

evicita

mrotell co ma tento tvoj komentar spolocne so sedackou? Ano, mozno tam maju nejake sedacky, ale myslim, ze nas viac zaujima ako si vybrat spravnu sedacku, na co sa zamerat....Teda aspon pre mna by to bolo uzitocnejsie ako toto co si sem dal....

Isue

Baby presne si nepamätám, ale niečo cez 500 euro. Keby som ja platila, tak si tu cenu budem pamätať presne, ale keď to išlo z účtu mojej polovičky, tak si presnú sumu v hlave nejako nedržím. Jasné, veď ja som bola rada, že sme platili len toľko, že to nebolo dvakrát toľko.