Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
zemanuela do akej farebnej varianty si ty isla? uz som rozmyslala, ze alebo teda ak nie echt kriklavu, ze taku sytu, tak napriklad aspon mentolovu alebo nieco take, neviem vobec sa nejako presne rozhodnut, najma sa obavam aby ma ta farba skoro neomrzela, ty co si davala tyrkysove doplnky, vankuse tak to si mala k sedacke?
ked sa ti to paci a ked to chces tak nad cim vahas? Tiez sme isli do farebnej varianty avsak este nemame sedacku doma, ale nevies si predstavit ako sa na nu tesim, zbytok izby, obyvacky som zariadila neutralne, nech sedacka vynikne, nech da trosku zivot celej tej miestnosti, neviem uz sa dockat, kedy ju donesu a jak to bude vyzerat ;)
Martinka odvahu by som mala. Ale ak ti mozem povedat, tak tiez ja som na farby blazon. A velmi som chcela farebnu sedacku, avsak nakoniec som skoncila pri sivej a s tyrkysovymi vankusmi a v ramci toho som doladila celu obyvacku. Prichadzam na to, ze to bolo dobre riesenie ;)
mali by ste odvahu ist pri sedacke aj do nejakych farieb? vacsinou co mam kamosky, tie maju skor sive alebo bezove sedacky, avsak to je nieco coho ja sa chcem vyvarovat, chcela by som aby dominantna bola v nasej obyvacke prave sedacka a od nej dalej budem odvodzovat vsetko ostatne, avsak neviem celkom aka farba by bola fajn :) uvazujem nad tyrkysovou, myslite, ze by to bolo ok?
Baby každej nám záleží na niečom inom, čo sa týka sedačky. Keď sme sedačku vyberali, tak sme zvažovali fakt kade čo. Veď som pred pár mesiacmi aj fotku sem dávala pre akú sme sa rozhodli. Je to všetko o tom, že každej sa nám páči niečo iné. Niektoré si sedačku vyberáme podľa toho ako vyzerá. Iné podľa toho koľko je na nej miesta. Iné podľa rozťahovania :) Podstatné je aby sme si vybrali správne. Pre nás ;)
*Naty63* dôležitý je materiál potom až farba. Dnes sú už fakt sedačky od výmyslu sveta a najmä v rôznych farebných variáciách. Avšak horšie je, že nie každému sa do obývačky hodí nejaká žltá alebo nejaký podobný odtieň sedačky :)
Mary niet nad tvoju radu, ti poviem ;)
Naty tiež nad touto vecou ešte rozmýšľame, že akú farbu. Našli sme si sedačku, ktorá by nám tak pasla v Tempe Kondela, len tá farba ma tak máta celkom. Aj by som chcela niečo také svižnejšie, že aby to zaujalo, že to tak celý priestor, miestnosť oživí, ale trošku začínam mať z toho obavu, či predsa len nezostať verní tej takej klasike ako je sivá a podobné farbičky. Toto je vec, ktorú si musím aj ja ešte ujasniť ;)
jouky, to som myslela...zle som sa vyjadrila, či?...takže aj na to, potrebujem vedieť ako tak aspoň zbežne, čo je dôležité...nech potom sa netrápim tým, že som sa nejako zle rozhodla alebo čo...riešili ste aj farbu sedačky?...vzhľadom na údržbu?
Zloženie materiálu, máš na mysli, či je z nejakej látky, z ekokože a podobne? Tak to je vhodné riešiť tiež pretože ide aj o to napríklad, keď máš látku, tak aby tá látka bola pevná aby sa nenatiahla nejako a aby nezostali také vysedené kruhy a podobne na sedačke, myslím, že si vieš predstaviť tie kruhy. A to nie je nič čo by sme chceli zažiť si myslím ;)