Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Mate niekto z Tempa Kondela uz dlhsie sedacku? Zaujimalo by ma ci aj po dlhsej dobe sa to zda ako dobre rozhodnutie, ci ta kvalita sedaciek je fajn aj po istej dobe pouzivania, ci nevnikaju nejake problemy alebo nieco podobne. Rada by som bola keby, ked uz si kupim sedacku aby nieco vydrzala. Niekolko rokov a aby som nemusela riesit problemy nejake.
Naty po pravde sa ti osobne ani nečudujem, že ich bolo niekoľko, keby si videla, čo moja sestra robila, keď si vyberala a mala si vybrať jednu. Myslela som, že sa z toho zblázni. Preberala to z každej strany, len aby za pár rokov to stále brala ako dobré rozhodnutie.
pozerala som si na stránke snáď všetky sedačky som preletela...tak na prvý pohľad, čo mi padli do oka sedačky, tak ich bolo viac...avšak vybrať jednu bude asi celkom problém...len keďže nás čas už celkom naháňa, keď už máme vymaľované, preto by som bola rada, keby sme to vyriešili tento týždeň aby budúci týždeň už bola na ceste k nám...lebo k tej novej stene mi tá stará sedačka už ani nesedí :/
pokial si riesila len problemy ako vyber farby, tak to mozes byt rada. Horsie by bolo, keby sa ti stena zacala odlupovat a podobne. To by sa ti pretiahlo este viac a myslim, ze to by si nadsena nebola. Ano ak ju maju na sklade, tak je to vsetko rychlejsie, aj to dodanie, pozerala si si to? ´Vsetko si to vies najst.
ano naty aj od toho to zalezi, ale tam si to vies pozriet, takze netreba mat nejake obavy a zbytocne sa stresovat, ci pride vtedy alebo vtedy, ty sa dozvies kedy pride to je najmenej, najma aby prisla v dobrom stave, to je podla mojho nazoru velmi dolezite ;)
bolo to až priam nevyhnutné...plus som sa nevedela rozhodnúť, či len klasiku alebo jak to nafarbiť...áno?...tak to ju idem tam pozrieť, že koľko to cenovo vychádza a všetko okolo toho...áno len pár dní?...ale to asi záleží aj od toho, či je naskladnená, že áno...
Martinka doplnky som nemala k sedacke. To je uz potom vec, ktoru si musis zvazit sama. Ci mas rada nejake zmeny, ci sa rychlo nadchnes pre nieco a potom ta to opusti alebo sa ti jedna vec paci aj dlhsiu dobu. Pri tomto neviem ci celkom sa da radit pretoze kazda sme ina, mame ine dizajnove citenie :)
podla mna nie je podstatne co bolo, ale co bude. To omalovanie bolo asi velmi dolezite a asi aj narocne, ked to tolko trvalo, co? To som rada, ze sa ti tiez paci. Osobne som z nej unesena. V Tempe Kondela sme si vybrali. Dodacia doba? Neviem co sa tyka inych sedaciek, ale napriklad pri tejto co sme si my vybrali tak, kedze ju maju na sklade, tak dodacia lehota je tam priblizne dva dni. Ale napriklad ked si pozriet eshop ich, tak tam mas presne, ze ked ju objednas kedy by si ju mala mat doma.
vymaľované už máme...síce sme mali pomerne dlho obývačku neobývateľnú, ale stálo to zato...zemanuela túto, čo si pridala, tak tá je krásna...to z kade si sedačku vybrala?...a aká je tam dodacia doba prosím ťa, keď si písala, že ešte ju nemáte doma?