Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
siminii vyriesili sme to, vies si predstavit, ze by sme mamke odvravali? V mojom veku som uz na niektore veci rezignovala. Chcela pohovku, tak sme vybrali to, co sme povazovali za najvhodnejsiu volbu a isli sme do toho. Uz parkrat sme na tej pohovke u nasich aj spali a spi sa na nej celkom dobre, co som az prekvapena bola ;)
Patrici aj ste to vyriešili nakoniec nejako? Dá sa na takej pohovke aj v pohode vyspať? Aj keď je určená len teda na občasné prespatie aspoň človek stáva ráno z nej v pohode a nie dolámaný?
Lulina to teda...To je podstatne aby cela rodina bola v pohodke...No a to mozes byt rada, ze za taku cenu a sedi ti tam...Lebo keby si vezmes, ze mas dat seriozne robit na mieru taku pohovku, tak akoze si mozes pripravit mozno aj dvakrat tolko penazi... ;)
ingara tie ceny tam sú fajn, mňa tiež to milo prekvapilo a vzhľadom ku kvalite a ponuke ani nehovorím. Nám hentá pohovka tam sadla ako na mieru robená, čo ma potešilo, lebo už by som asi nemala energiu niekde inde naháňať nejakú inú pohovku. Táto sa nám páči, takže môžem skonštatovať, že sme to vyriešili k radosti celej rodiny :)
Lulina ta pohovka je krasna...Tiez sme sa po nej pozerali...Mysleli sme, ze dame do obyvacky gauc a do chodby pohovku avsak sme si to rozmysleli, nakoniec sme dali do chodby taku lavicocku farebnu...Ktora tak pekne doplna cely ten interier...Taktiez sme ju kupovali v tom obchode aj gauc a aj lavicku...Manzel sice bol taky, ze nemame skusenost s nimi ci ist do toho, ale ta cena presvedcila aj jeho sameho... :D
tiez som mala pod pohovkou zmiesane predstavy, az kym nedoslo na to, ze mamina chcela riesit do nasej starej detskej izby taketo obcasne prespavanie a samozrejme my ako dcery sme jej s tym museli pomoct, lebo vraj sama si s tym nevie dat rady :-D
Áno? Som nevedela, preto som aj písala, že si myslím. Pohovka aj rohová, aj to je pre mňa celkom novinka. Pod pohovkou som si predstavovala taký menší gaučík. Kde si dva môžu sadnúť cca. Ale zrejme som sa mýlila. Tieto veci neviem odkedy sme dozariaďovali dom. Veci sa menia a ja som evidentne zastala v čase.
siminii toto sa celkom mýliš, na občasné prespatie sú pohovky fajn, my sme kupovali do detskej izby k posteli ešte aj pohovku, že keď prídu kamošky báb k nám, že budú chcieť prespať alebo niečo podobné, pohovka na také prespatie úplne stačí, my sme si vybrali v Tempe Kondela pohovku Polaris New, je to rohová pohovka. Najskôr sme chceli klasiku, ale keďže v izbe presne roh zostal prázdny, tak sme to takto vyriešili a myslím, že sme urobili dobre
Myslíš, že pohovka je určená aj na občasné prespatie? Dá sa vôbec pohovka nejako rozložiť? Ja som myslela, že tieto kúsky nábytku sú určené len na také občasné sedenie, ale nie na nejaké prespanie alebo niečo podobné.
tamarka mame sedacku z toho obchodu uz vyse dvoch rokov ak dobre pocitam a teraz uvazujeme nad tym, ze by sme si cez nich kupili aj pohovku do hostovskej izby este k posteli, lebo ked sa u nas zide viac ludi tak nejako ta postel v hostovskej nestaci a sedacka tiez nie, takze este nejake miestecko naviac by sa nam siklo, takze to, ze sa opat rozhodujem, ze u nich nakupime myslim, ze hovori za vsetko