Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Dobrý deň,
1. súhlasím, že najlepšie je vyskúšať sedačku osobne v predajni, ale máme množstvo zákazníkov, ktorí iba objednali cez internet vďaka konfigurátoru, nakoľko naše showroomy sú len na západe Slovenska ale zákazníkov máme aj z východu
2. pri sedačke by sa nemali robiť kompromisy, ak nekupujete poľský drevotrieskový výrobok, tak sedačku máte doma 10-20 rokov (samozrejme, ak medzičasom nezmeníte vkus) ale min. 5 rokov by Vám mala slúžiť, a to sa na rovinu od sconto, asko, mobelix a pod. nedá očakávať, preto robíme sedačky z masívneho dreva, umývateľných poťahov alebo koží a na mieru
3. ak je sedačka dobrá, dobre sa na nej sedí aj leží
4. používame stredne tvrdú penu, ktorá je pohodlná a nevysedí sa po skončení záruky, prelomové obdobie, kedy začína mäknúť zo stredne tvrdej na strednú pevnosť je cca medzi 10 a 15 rokom používania, záleží od hmotnosti užívateľa a frekvenciou používania
Pozrite si idealsedacky.sk a nerobte kompromisy, navrhnite si sedačku podľa svojich predstáv :)
Prajem pekný deň,
M. Baláž
..tiez mam tento problem..dufam..ze to nejako vyriesim nech sa uz viac netrapim..lebo furt premyslam..ze co a ako..takze jedno s druhym..ja som rozmyslala uz aj..ze ci by som neobjednala si cez internet sedacku..len tam by to bolo cele asi o dost komplikovanejsie..
Mne sa velmi pacia velke, latkove (nie kozenne) sedacky- doporucili by ste niekto rozkladaciu alebo nie? Pripadne ake mate skusenosti? pri telke velmi radi aj polezime :-)
najlepšie by bolo aj jedno aj druhé, to znamená, že niekto častejšie sedí, iný leží čiže urobiť taký kompromis a zamerať sa na oboje, môj názor je taký, že je dobré si vyskúšať sedačku na vlastnej koži v takomto prípade, či je na nej pohodlne, veď nič sa nestane aj si v predajni budeš chcieť vyskúšať sedačku, bez toho osobne by som asi nekúpila, keby som ju nemala okúsenú ;)
..potrebujem vybrat sedacku..mam problem s tym..ze neviem na co brat ohlad..ci na to ako sa na nej sedi alebo ako sa na nej lezi..predsa len nebudeme si klamat vacsinou casu na sedacke aspon teda my doma prelezime..ale mamka mi neustale prizvukuje..ze je dolezite aby sa na nej dobre sedelo a akoze uz sa v tom celom stracam..
Myslím, že vybrať podľa výzoru je pomerne jednoduché, je oveľa ťažšie vedieť si zvážiť kvalitu a práve tá je veľmi dôležitá. Ja napríklad som mala strach aby sa sedačka rýchlo nevysedela, nevyležala a podobne. Našťastie som si vybrala dobre :) len keby sa mi častejšie miesto na sedačke aj ušlo :D
Vďaka patrici za tip. Idem ju pozrieť ako takto bude vyzerať, či sa mi to bude páčiť. Predsa len každá máme iný vkus, ale budem musieť niečo vymyslieť. Takže to vidím tak, že návšteva predajne ma teda neminie, keď budem chceiť vidieť prevedenie a kvalitu.
siminii mozem, pozri si stranku Tempa Kondela a tam si daj ze CLIV, to je konkretne pohovka, ktoru sme vybrali, je v kombinacii s takymi tyrkysovymi vankusikmi, co tej sivej latke dodava taky zivot, velmi pekne to spolu ukaze a aj dobre sa na nej spi. Kvalitu zistis, ked sa pojdes na predajnu pozriet, to bezpochyb ;)
Aj mi môžeš poslať, že akú ste nakoniec vybrali a koľko stála? :) Lenže ako ja pri kúpe zistím aká je kvalita tej pohovky? Trošku som z toho neustále na vážkach aby som urobila správne rozhodnutie pri takomto niečom. Budem potrebovať aj ja niečo šupnúť do hosťovskej.
SIMINII - Aj na pohovke sa dá dobre vyspať. Len musí byť kvalitná. Dobrá. Preto je potrebné dbať na viaceré veci už pri kúpe. Máš to skoro to isté ako keď ideš kupovať sedačku. Musíš dbať na to aká je čo sa týka tvrdosti. Kvality. A podobné veci. Ktoré sú dôležité, čo sa týka používania.