Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Za mna urcite nieco taketo velke, v tmavych farbach sconto.sk a k tomu velku telku :-D uz by som sa z obyvacky ani neodstahovala :-)
Veľkú rohovú, rozkladaciu, rovnakú akú mám - len by som asi zmenila poťah. Na tom našom je totiž vidieť každý fľak
..zatial som si pozrela ponuku Tempa Kondela..nasla som ich eshop a tam som pozrela tie sedacky..vela ich je krasnych normalne ked som to pozerala tak budem mat asi celkom aj problem vybrat len jednu..keby som mala viac miestnosti vyberiem do kazdej jednej.. :D :D :D
My sme vybrali v drevone tmavosedu- latkovu- je to dost moderne aj v interieri to dobre vyzera :-) plusom je ze je rozkladacia a nie je na tom vidiet ziadna skvrnka a pod :-D
nie k detom? To potom ziadna sedacka nie je vhodna k detom :) Podla mna je nezmysel sa takto na to pozerat. Ja som mala iste poziadavky aku sedacku chcem, ako by mala vyzerat, aku funkciu by mala plnit a to sa mi podarilo. To potom by bolo treba brat ohlady nie len na deti, ale aj na muza, lebo napriklad ten moj je tiez trosku kydo :D A sedacka zvlada nas vsetkych :)
Tammy to vôbec. Máme bielu sedačku, bielu. Zmätená som bola, že ako bude vyzerať, či nebude zachvíľu fľakatá, či sa na nej niekto činiť nejako nebude. Či nejaké umelecké diela na nej nenájdem a vôbec nie. Netreba nejako sa strašiť vopred :)
Keby som si mala teraz vyberať, tak jednoznačne veľkú, možno rozkaldaciu rohovú sedačku, na ktorej by sme preležali celý víkend pred filmom ! :D
Tá žltá sedačka je nádherná ale bohužiaľ nie k trom malým deťom. Nechcem si ani predstaviť, ako by vyzerala po mesiaci užívania :-D
..vy viete teda dat cloveku este vacsieho chrobaka do hlavy tymito fotkami..jeden by sa z toho zblaznil..zlta farba je pekna..verim, ze krasne dokaze aj interier, tu obyvacku tak dotvorit..dat jej taky nadych jedinecnosti..tieto sedacky su aj rozkladacie?
pohodlne sedenie a lezanie je nesmierne dolezite, pretoze na sedacke oddychujeme po narocnom dni, aspon teda u nas je to tak, my mame sedacku z Tempa Kondela, ja som z nej vytesena, je krasnej farby a je velmi pohodlna, pri sedacke, co sme mali predtym to bolo take, ze sediet sa sedelo fajn, ale moc som si na nej nepolezala, lebo ma potom cely clovek bolel, ale pri tejto je to uplne o niecom inom :)