Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
minuly rok sme tak sedacku kupili, je to vec nazoru, kazdemu vyhovuje nieco ine ;) do obyvacky sme kupovali sedacku osobne, na predajni, to bola nasa prva kupa a to som nemala odvahu cez nejaky eshop, ale ked sme kupovali do hostovskej izby sedacku, tak to sme objednali cez internet, potrebovali sme to vyriesit co najskor a nemali sme nejako cas na chodenie po predajni a dopadlo to nad moje ocakavania :)
Popísali ste tu toho dosť na môj vkus teda. Máte skúsenosti s kúpou sedačky napríklad cez internet? Že predtým ako si ju kúpite ju nevidíte? Len podľa nejakej tej fotografie, na základe obrázku sa rozhodujete? Rozmýšľam už aj o takejto možnosti ;)
..poviem ti, nie je to len tvoj problem, ale rovnako aj nas, teda skor moj, kedze muz dava od takychto veci coraz viac ruky prec, co sa tyka zariadovania, tak to viac menej nechava na mna. Co mna niekedy dostava do zufalstva, ale o tom potom. Tiez by som chcela sedacku, ktora coto vydrzi a za dobru cenu, aby to neboli tisicky eur..
zemanuela posuvala som si diskusiu dalej aby som videla tu sedacku, o ktorej tu pises, poviem ti, ze na fotke vyzera velmi dobre a verim tomu, ze na zivo bude vyzerat este lepsie, ja mam problem zohnat dobru sedacku za prijatelnu cenu, taka co sa mi pozdava stoji tolko penazi, ze sa mi az oci pretacaju :/
Ahojte, sedacku vybrat nie je jednoduche. Ja som sa s tym pasovala uz viackrat. Avsak naucila som sa jedno - je velmi dolezite prevedenie, kvalita sedacky. Pretoze prave od kvality mnoho zavisi. Ale taktiez ako asi aj mnohe ine z nas potesi priazniva cena. Netreba sa nechat samozrejme zlanarit na nejaku drahu zbytocne, treba si zachovat chladnu hlavku :)
prakticka stranka je dolezita. Sedacka je urcena na oddych, na usadenie navstevy. Na obcasne prespanie a na to vsetko treba vopred mysliet. Potom samozrejme, ze treba pozerat aj na to ako vyzera, ci bude sediet do interieru. Ja som sem davala fotku, mame z Tempa Kondela sedacku a osobne som z nej vytesena ako take leco :)
denanusa- ak máte na velku učkovu priestor tak určite tu- vojde sa na ňu pohodlne celá rodina ;) ale aj vačšia rohová postačí, a farba záleží už na doladení interiéru ale všeobecne taká nejaka univerzálna je bud tmavá šedá alebo tmavá hneda/kremová
baby strasne moc vsetkym dakujem za rady! :) diskusia sa tu pekne rozbehla tak urcite este pridavajte tipy a sksuenosti
Ja som určite za rohovú a rozkladaciu. Čo sa týka farby, záleží na tom, v akých farbách máte ladený byt, aké farby sú vám príjemné a pod. J som za pastelové teplé tóny, ak máte radi farby, super vyzerajú farebné vankúše ako doplnok
Podľa akých kritérií si vyberáte sedačku? Chceme si kúpiť novú k výročiu sobáša, len sa nejako nevieme rozhodnúť či by mala byť rohová alebo účková, akej farby, do akej ceny. Zastali sme na nejakom mŕtvom bode, z ktorého sa nevieme pohnúť