Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
čo sa týka materiálu, tak to záleží od teba, ale taktiež skús kuknúť aj na to či sa dá sedačka rozložiť, pre prípadných hostí, noclažníkov, bolo by fajn keby to bolo pre teba fajn, že by to rozloženie nebolo náročné a aby aj keď budeš sedačka rozložená aby sa fajn na nej ležalo
@lulina_majerova: Hlavne údržba a taktiež aj príjemnosť toho materiálu. Viem, že niekto nerieši to aký je ten materiál, či je na dotyk fajn, ale toto je vec, ktorú ja trošku riešim :)
My máme látkovú, už nejaký ten piatok a ja by som nemenila.
Skôr by som povedala v tomto smere, že ide o kvalitu samotného gauča, samotnej sedačky, to je to najdôležitejšie.
praktický z akého uhla pohľadu? Pozri ono vyčistiť sa dá aj jedna aj druhá, takže toto je vec, ktorou by som sa dáko netrápila je dôležitejšie, čo je tebe a tvojej rodine aj celkovo príjemnejšie
@matka010: Pošleš mi aj aký typ? Neviem sa celkom rozhodnúť, že aký ten materiál, ja rozumiem, že musí zaujať, len aj materiál chcem aby bol praktický :)
..mne sa paci po vacsine latkove sedacky, ale co sa tyka ekokoze, tak to zase postele su pre mna srdcovou zalezitostou. Myslim, ze toto je vec, ktora zavisi od takeho vlastneho presvedcenia alebo akoby som to mala nazvat..
v tomto smere by som povedala, že je to skôr o tebe, o tom, čo sa ti páči čo preferuješ, my sme objednali cez Tempo Kondela látkovú sedačku, pozerala som aj nejaké z ekokože, ale u nás je to proste tak, že tá sedačka nás musí zaujať aby sme si ju kúpili, nie je to síce jediná vec, podľa ktorej sa riadime, ale taktiež urobí veľa :).
@matka010: Z kade si objednávala a akú? Máte niektorá skúsenosť aj napríklad s ekokožou? Ja sa neviem aj v tomto rozhodnúť, že či látka alebo ekokoža radšej, čo je praktickejšie aj napríklad na údržbu :/
ja už tiež mám objednanú sedačku cez internet a už sa neviem dočkať kedy mi príde, nechcela som do toho ísť pôvodne, lebo som sedačku chcela vidieť na vlastné oči, ale sestra takto objednávala už viacero vecí a aj sedačku a bola nadšená, tak som dala na ňu a snáď to bude dobré :)
z overeneho obchodu, by som nemala problem. Napriklad teraz, ked uz mame sedacku a som z nej vytesena, som z nej taky stastko, tak teraz by som cez ten obchod kludne aj cez ich eshop nakupovala a nemala by som strach :)