Aku sedacku?

romkita

kedysi by som mozno tiez mala taketo obavy, ale myslim si, ze v dnesnej dobe vobec nie je nutne mat taketo obavy a aj keby nahodou sa nieco take stalo, tak ak dobre viem, tak by sa mal dat tovar vymenit cize bez stresu ;)

lucyda

Zlatusa - kamarátka má z toho obchodu tiež a hovorila, že presne tá istá sedačka, ako na obrázku tak aj v reále jej prišla tak bola nadšená :)

zlatusa

Takže aj bola taká ako na obrázku podľa ktorého si vyberala? Že to sedelo aj tvar aj farba aj všetko? Nechcem aby mi prišlo úplne niečo iné alebo tak :)

sofkasofka

Vieš, že aj ja som bola z tohto rada?
Pretože som nič nemusela dokopy riešiť, nejako si lámať hlavu s niečím, ona mi poradila, ja som si to vzala k srdcu a podľa toho som sa aj zariadila :)

macava

sofka tak toto si mala super ze ti sestra vedela takto pomoct ze to ona tak nakupuje predsa len je lepsie ked mas tip od niekoho kto vie co a ako ;)

sofkasofka

ako?
Ja som sa cez segru dostala k nakupovaniu nábytku cez eshop, cez internet, ona najskôr chodila po predajniach a potom začala objednávať a my sme minulý rok na rýchlo pred vianocami potrebovali novú sedačku, lebo stará mi vypovedala službu :D Tak som jej volala, že z kade a tak a ona mi povedala, že pozrieť si môžem viacero ponúk, ale že jej sa osvedčilo Tempo Kondela, že všetko prišlo na čas a za fajn ceny

zlatusa

Len ako si ho starostlivo vyberiem, podľa čoho budem vedieť, že tak z tadeto sa nemusím obávať objednať? Vieš chcem aby aj veľkosť aj tvar a aj farba sedela :)

Isue

Presne. Je toho veľa, ale to neznamená, že sa zo všade oplatí nakupovať. Viem o tom svoje, tiež som kadečo videla, rôzne ponuky, aj sa mnohé zdali výhodné, ale niekedy je to bohužiaľ tak, že zdanie klame :/

matka010

debora sa volá tá sedačka :) Zlatusa cez internet sme ju objednávali a mali sme to vybavené rýchlo a hlavne myslím, že veľmi efektívne, čo bolo pre mňa dôležité. Tak tých sedačiek je na nete veľmi veľa, len eshop, z ktorého budeš objednávať si treba starostlivo vybrať ;)

zlatusa

Maťka to cez internet si ju kupovala? Ja som cez internet pozerala, pekné som našla, len neviem či si mám objednať aby bola rovnako krásna ako na obrázku