Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
to áno tieto vianoce boli super, samú radosť som mala, samozrejme sedačka bola jednou z nich, aj keď na darčeky si nejako zvlášť nepotrpím, ale tá sedačka :) tooop :)
..nebudu sa divne pozerat. Nestresuj sa zbytocne. Ja som dostala predsa len pod stromcek sedacku, aj ked bol problem, aby som ju dostala tak aby som nevedela, aka to bude, ale mojmu muzovi sa to podarilo, cim ma nesmierne prekvapil :D
nie nemyslim si, je to normalne, kazdy ked si idem pozriet na predajnu sedacku, tak si ju aj vyskusa nie je to len o tom, ze by sa na nu pozeral, tak sa nejako nemusis bat, uplne pohodka neboj nic :)
Len či sa na mňa predavačky nebudú nejako zvláštne pozerať vieš? Predsa len by som si sadla ako doma, aby som vedela, či mi bude na nej dobre, ja by som to takto potrebovala oskúšať, predsa len na sedačke budem oddychovať, tak nech si aj oddýchnem :D
..nova sedacka by aj mne padla vhod. Cely rok prosim manzela aby mi kupil, vybral, no este sa k nicomu nema. Keby ma prekvapil, ze na Vianoce neviem ci by som sa od radosti nezblaznila. :-D
...matka takze ty mas vianoce uz teraz vdaka Tempu Kondela? To je radosti aj ja by som uz chcela, aj ked jasne, ze vianoce nie su o darcekoch, ale potesi to, ked takto skor ich mas, no nie? :)
mne už domov prišla môjho srdca šampiónka a prišla v poriadku, dobre bola zabalená, takže sa jej nemohlo ani nič cestou stať, takže náš rodinný vianočný darček je už doma, len teraz asi budem chodiť furt s vysávačom a každého naháňať aby na nej nejedli a nepili :D
Áno - presne tip top, akú som videla v ponuke tak taká mi prišla aj domov. Som bola až mimo z toho aká bola pekná, dokonca by som povedala, že na živo ešte krajšia :)
podla mna je to uplne normalne, ze ked chces sedacku a ides do predajne, tak vyskusas si ju, sadnes si na nu, prezries si ju a podobne, ved s tym proste aj ti predajcovia musia ratat ;)
Chodíte niektorá aj tak, že si vyskúšate sedačku na predajni? Ja moc toto nechcem cez internet objednávať sedačku, len zase mi je divné aby som ju na predajni skúšala aká je pohodlná :-O