Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku sedacku?

zsonicka

nemusíš mi už cenu písať..našla som si tie taburetky..a majú kadejaké farby..až neviem ktorú skôr by som brala..asi najradšej všetky..čo som prekvapená, že nie sú ani drahé..takže minimálne jedna u mňa doma bezpodmienečne skončí..

erina24

zemanuela farby sú pekné, tiež ich mám rada, len sú sedačky, ktoré pre mňa osobne nemusia mať nejakú krikľavú farbu a vedia zaujať a toto je jedna z takých ;)

ZemanuelaZ

peknu si si vybrala, ja ti ju schvalujem jednoznacne, my sme minuly rok asi v maji kupovali sedacku a tiez sme vybrali podobnu, len ma taku zltu, horcicova farba trosku, neviem celkom farby takto definovat, tak snad si budes vediet predstavit ako vyzera a poviem ti, ze bude to kazduchvilu rok, co ju mame a ja sa tesim ak keby sme ju mali tyzden :)

erina24

poviem ti, že je nádherná, ja mám síce radšej tiež také živšie farby, ale pri tejto sedačke, čo si pridala mi vôbec nevadí, že je sivá :)

grica

Mamina ma odhovárala, nech si domov nekupujeme sivú sedačku, že bude ako sivá myška, no keď som túto zbadala v Banskej Bystrici v Tempe Kondela, vedela som, že ju musím mať.
Toto šedá myška u nás doma nebude ani náhodou. Skôr by som povedala, že bude dominantou našej obývačky. Taktiež som si k nej kúpila aj tú milú taburetôčku, ale to na tajnáša aby nik nevedel, lebo zas by som si doma vypočula.

lavila

..krasne sedackove Vianoce sme mali viacere. Niet vacsej radosti co? Ked som bola mladsia som snivala na Vianoce o mobile, o obleceni a teraz o takychto praktickych veciach, ako sa tie nase tuzby a sny menia, co? :)

Svetla777

no a vidis a pohode, tak to sa tesim tiez s tebou, aj ste nejaku vybrali, ci este ani zdaleka? nic ta nechytilo za srdiecko? ze by si musela so sedackou hned odist z predajne? :D

Marila

Už sme boli po predajniach pozerať nejaké tie sedačky, aj som si sadla, vyskúšala, že aká je a nikto to neriešil, normalne mi balvan zo srdca spadol, že to nikto neriešil, že to brali normálne :-D