Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Dávid áno, tam je zopár rád, ktoré sú fajn, to súhlasím, len sedačka jej výber je aj pocitová záležitosť, aspoň ja som to tak vnímala, keď som zbadala tú, čo sme nakoniec kúpili :)
No to záleží aj od veľkosti ktorú potrebuješ, skús sa poradiť so stránkou www.modernydomov.sk myslím že ti poradí. :)
Rohová je dobrá voľba a farba to by som povedala, že tiež super, lebo aj pri deťoch takúto farbu podľa mňa rodičia najviac odcenia, keďže nebude vidieť dokopy nič na nej :)
ale veď dobre ste vybrali..podľa mňa je pekná..nadčasová..čo je pri sedačke veľmi dôležité aby bola..keďže má byť na niekoľko rokov a tie trendy sa menia..tak treba aj na to myslieť..
asi jedine tak, akoze nechcem cez internet objednavat cize asi pozriem len eshopy, ktore maju aj predajne aby som vedela si pozriet a potom ist pozriet dufam, ze to bude dobre riesenie, ze nebude mat moj muz nejaky problem, lebo ten vie ofrflat snad vsetko :/
tak to si potom skús pozrieť najskôr ponuku na eshope...a ak ti tam niečo padne do oka, tak potom choď až na predajňu...keď budeš vedieť, čo konkrétne hľadáš, čo by si chcela...budeš to mať aj rýchlejšie si myslím...
dadula..ja som si cez eshop Tempa Kondela objednala taburetky..videla som v ponuke aj takéto ako sú na tej fotke..čo pridala..ani drahé neboli..rátaj tak nejako okolo tých 30-40 euro približne..trošku iné taburetky aj lacnejšie..to bude ale najlepšie, keď si to sama pozrieš..
Zsonicka ale mňa by celkom aj potešilo keby som cenu vedela, videla, napíš mi aspoň akoby som to mohla nájsť ;) To by mi pomohlo, lebo sa mi to páči
aj ja by som chcela novu sedacku, len nevieme sa nejako s muzom dostat k tomu aby sme mali cas a isli na predajnu pozriet nieco, co by nam padlo do oka :(