Aku sedacku?

erina24

tak potom dobrá kúpa hej? Dobre tomu rozumiem, niet nad to, keď takto viaceré normy, ktoré si dáme sedačka spĺňa, čo?
Mali aj iné nejaké sedačky, čo by ťa zaujali?

Karolinka1

My sme sa tiež pomotali vo veľkých obchodoch aby sme porovnali aké sú kde možnosti. Nakoniec sme sedačku kúpili v sconte za celkom dobrú cenu. Najlepšie je popozerať sa a výber nechať potom na doma

andyska

aký materiál, aké prevedenia, aká veľkosť, to je ťažko, treba si pozrieť nejaké tie sedačky a urobiť o tom taký zdravý názor, takú hranicu, ale ak ti môžem poradiť z vlastnej skúsenosti, tak lepšie ceny nájdeš vo väčších obchodoch ;) tým pádom aj širšiu ponuku, čo podľa mňa každá z nás vieme odceniť :P

Renculaa

@danielka216
To záleží od toho čo čakáš, akú sedačku, akú máš predstavu aj o prevedení aj o samotnom materiále :)

danielka216

kolko ste si vyhradili peniazkov na kupu sedacku? My sa nevieme nejako zhodnut doma, ze do akej sumy by sme sa mali so sedackou vmestit, predsa len tie ceny su rozne a nevieme najst taky stred :(

andyska

macava tiež si myslím, my sme tiež aj na toto prihliadali, ono pri kúpe si treba zvážiť kopu vecí, aj to aby ladila so všetkým nábytkom v miestnosti, ale taktiež aby sa nám páčila, neomrzela a aby nebolo vidieť, že máme deti na nej :D

macava

sona no aj na tieto veci treba pri kupe mysliet, lebo deti su nezmar a pri takychto veciach duplom, preto radsej treba volit take farby, ktorym nemaju ako uskodit :P

andyska

v Tempe Kondela sme ju kúpili, tak ja mám rada takéto farby, lebo nie je na tom ani nič nejako vidieť a ani deti nie sú pre ňu postrah, čo je veľkou výhodou aspoň teda ja to tak vnímam a je super aj to aký má tvar aj celkovo je pohodlná :)

Sona345

andyska my máme podobnú, len poťah je taký oranžový. My sme ju kupovali v sconte pred asi piatimi rokmi a zatiaľ super len ma mrzí, že poťah ani nie je vidieť. Keďže máme malé deti, radšej ju mám stále prekrytú dekami, decká by ju o chvíľu celú umazali :-)

erina24

andyska vy ste túto kde kupovali? V akej predajni, tiež ma niečo do seba, je vidieť, že teraz mnohé staviame práve na takú tú nadčasovosť, ktorá vydrží a hlavne neomrzí ;)