Aku sedacku?

yorka

aj to, ale aj material a kvalitu si skor pozries, prezries, budes vediet, ked chytis tu sedacku nazivo ;) Predsa je ine na obrazku len tak a nazivo to by ti aj moji rodicia vedeli o tom povypravat ;)

andyska

naživo áno môžu sa ti zapáčiť aj také sedačky, čo by ťa na nejakom obrázku na eshope ani len nezaujali, že by si si ich asi len nepozrela, ani nad nimi nepremýšľala

coja

zariadovanie a prerabanie je pekne, ked sa o tom clovek len rozprava, ale ked to chce preniest do praxe, tak to vie byt velkym problemom, viem tiez o tom uz svoje, kedze sme zariadovali, uz svoj druhy byt a menili sme na kompletku nabytok, mne pomohlo navstivit rozne predajne .)

danielka216

sak toto, ze nemame presne nejaku predstavu, tak nejako ocakavam, ze by sa naslo nieco, co by mi ucarovalo a aspon by sme mali po probleme, velmi som sa tesila na kupu a celkovo vyber sedacky, ale cele je to komplikovanejsie ako som si myslela.

Isue

Keď si pozrieš naživo, tak budeš mať takú jasnejšiu predstavu a budeš podľa mňa aj pokojnejšia, keď budeš vidieť ako vyzerá, aká je veľká ako sa na nej sedí, takže ak niečo nájdeš, čo sa ti bude páčiť, tak si kukni kde je vystavená a choď pozrieť :)

kolacikova

..ďakujem..len by som rada vedela, aj či sa na nej dobre leží, spí..skúsim pozrieť ponuku a asi by bolo fajn aj keby som si pozrieť išla na živo, čo?..

Svetla777

myslim, ze dnes pomaly v kazdej domacnosti by si sa stretla prave s rozkladacou sedackou pretoze, je to prakticke riesenie :) najma pre navstevy, aby sa mali kde vyspat, ponuka taketo sedacky velmi vela obchodov, ale fajn vyber maju v Tempe Kondela, skus si prejst ich eshopom, mozno tam by ta nieco zaujalo, neviem ti blizsie poradit, kedze viem len, ze chces rozkladaciu :-)

kolacikova

..kupovali ste rozkladací gauč..sedačku?..chcem vedieť, že ako je to s tou rozkladacou plochou, či sa dá dobre vyspať..nemáme hosťovskú izbu..preto by sme chceli takúto sedačku..

macava

karolinka niekedy je to fajn, ze clovek sa prejde prezrie a potom doma si nad to sadne, ze co asi a zhodnoti to, len napriklad mojej kamoske sa stalo, ze kym sa dohodli, rozhodli tak ked prisli uz kupit sedacku, ze teda si vybrali, tak uz bola predana ;)

Svetla777

niekedy dokaze mnoho sedaciek zaujat, len to nie je len o tom, ale aj o tom ako ste pisali baby ze aby nebolo hned videt, ze su v dome deti na tej sedacke, aby ladila aj celkovo do priestoru a tak, co nie vzdy vyriesit je jednoduche ;)