Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Krásne kadejaké sedačky je dnes už dostať, ja tiež až zíram, že aké rôzne typy sú. By som menila sedačku každú chvíľku.
Toľko krásnych sedačiek čo som videla. By som sa zbláznila od radosti.
Mám radosť a to veľkú, že sa vám páči. Muž? Pri mne si už asi za tie roky, čo sme spolu aj zvykol. Zo začiatku mal s tým problém, ale dnes už ani nie, už to proste berie tak ako to je. Proste som taká. Mám rada takéto veci a musí sa s tým zmieriť.
..netypicka farba a netypicky typ sedacky. Ale je krasna. Mam rada taketo veci, takyto typ nabytku, ktory ma v sebe take caro, ktore sa mu proste neda upriet.
aneta jaka farba, ja zasnem, to je super aj na taku jarnu unavu, ta farba cloveka az tak pri pohlade preberie, co je podla mna skvele, muz bol v pohode s takymto typom sedacky?
Veľmi veľmi veľmi dlho. Priam sa mi to zdalo ako celá večnosť.
Aj mne sa páčia, aj to prevedenie, aj tá farba. Je to taký trošku iný štýl. Ale presne to je niečo pre mňa. Kúpili sme ich v obchode, o ktorom aj grica písala. Mali fakt pekné kúsky a to nie len sedačky, ale aj celkovo taburetky, obývačkové zostavy. Ja som len kukala, som sa nemohla na tú ponuku vynadívať.
ANETTA1000 - Vau. To teda. Vau. Neviem či sa na nejakú väčšinu reakciu zmohnem. To prevedenie, tá farba. To je neskutočné, veľmi sa mi to páči. Dlho si hľadala?
Ja som zase náhodou na predajni narazila na sedačku, ktorá mi vyrazila dych. Niekedy ani na nete pozerať nemusíš, ani hľadať a samé si ťa to nájde, ako si mňa našla v Tempe Kondela a poviem ti, že ja som bola rada, že som takto hneď vybrala, že to bola láska :)
podla mna skvele ;) super, ze si nasla takuto moznost, to ti pomoze aspon, ze nebudes musiet chodit po predajniach, kde by nemali vystavene to, co prave chces a co sa ti paci ;)
..tak už viem ako nato..aspoň teda dúfam..urobím to nasledovne..už som si pozrela eshop..čo majú, čo by sa mi páčilo..tam som našla takú vec, že sa dá pozrieť..kde je ten tovar na akej predajni je vystavený..tak aspoň podľa toho viem kam ísť nech nemusím všetky ich predajne obiehať..:)..čo vy na to?..