Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
AneT_9: Odvážny výber! Takú farbu sedačky si len málokto vyberie. Osobne by som sa bála, že by sa mi už po roku nepáčila hoci je teraz táto farba veľmi obľúbená a vyhľadávaná. Som skôr zástancom klasických farebných prevedení ako je napríklad bielo-šedá alebo hnedá a podobne. A preto som si takú aj objednala pred polrokom. No bude to tvoja sedačka a ty sa musíš rozhodnúť:)
Ahojte, my premýšľame nad touto sedačkou: www.bevedo.sk
Máte niekto skúsenosť s takouto farbou? Neomrzí rýchlo? Veľmi sa mi páči, je dokonca rozkladacia. Máme menší priestor, chceli by sme sedačku skombinovať s nejakým kreslom v šedej farbe + pridať taburet. Myslíte, že to bude OK? Prosím o každú radu, ďakujem.
A to cez e-shop si priamo objednavate sedacku? Vobec ste ju na zivo neboli pozriet?? :O:O
na e-shope majú napísané že kedy ti bude daný tovar doručený a aj to či ho majú na sklade alebo či je na objednávku tam všetko nájdeš :)
DORUCENIE MAJU ZA KOLKO DNI KED SI OBJEDNAS CEZ INTERNET? MAJU VSETKO NA SKLADE?
Ak sa na to necíti tak to nerob, je normálne, že do niektorých vecí sa nám nechce alebo čosi podobné :)
Ja som objednávala cez eshop Tempo Kondela, majú širokú ponuku, kde ozaj som mala z čoho vyberať a fajn je aj to, že majú predajne, čiže máš istotu, že ti doručia čo majú, že nebudeš mať dáke problémiky :)
cez internet keď si teda kupovala, tak si cez aký obchod? Ktorý bol taký, že by si mu naplno dôverovala a čo ťa pri ňom presvedčilo?
Lebo ja nemám chuť chodiť niekde po obchodoch a skúšať sedačky, na to sa moc necítim teda :)
Ja som mala strach, ale už nemám, keďže to dobre dopadlo, to ten výsledok ako to dopadlo je pre mňa najviac :) Niekedy fakt nie je na mieste mať strach ;)
zlatusa to ta ja celkom obdivujem, ze si objednala, neviem ci ja by som nato nabrala odvahu, dnes uz mozno hej, keby som vedela, ze nejaky eshop je spolahlivy, ale kedysi asi vobec nie :-D
Sofka je toho kvantum, ja šak som objednávala cez internet, cez eshop, najskôr obavy, či príde to čo som si objednávala a potom mi prišla sedačka, ktorá bola ešte krajšia naživo ako na obrázku :P