Aku sedacku?

demza

Len keby sa mi obrátili chrbtom a nemala by som to s kým riešiť? Ako ja teraz zistím ktorý obchod bude aj v tomto smere spoľahlivý?

harpera

Snad to budem vediet nejako odhadnut a nepomotam sa dajako, aby to dobre dopadlo, lebo mam strach z toho nebudem klamat, ze nemam, ale vyskusam to :)

mirinda890

harpera ja ti poviem tak, už aj na tom obrázku približne to vidíš a keď s týmto máš problém, tak choď na predajňu nájdi si ten čas, tú hodinku nato aby si išla, pozrela si, čo by sa ti páčilo :)

dadulamil

Tak by si to riešila s obchodom, veď to nie je nič náročné a keď si objednáš z nejakého spoľahlivého obchodu, tak nemáš sa čoho báť :)

demza

Ja už dlhšie premýšľam, že by som si cez internet objednala sedačku, aby to bolo rýchle a aby som ju mala čo najskôr doma, len keby nastal nejaký problém netuším ako by som ho riešila :O

harpera

Preto som sa ozvala mirinda, lebo ja by som si vobec nevedela vybrat len na zaklade obrazka. Som taka, ze vsetko musim vidiet na zivo a hlavne odskusat. Vies, sedacka na obrazku moze vyzerat uzasne ale co z toho, ked bude nepohodlna??

stracenka

Fúúha, ceny majú rôznorodé...podľa toho akú aj chceš sedačku..niektoré sú za 250€ a iné sú zase drahšie...veď si pozri ich stránku, tam majú na všetok tovar aj cenu vypísanú...

mirinda890

harpera záleží to od toho, aký typ človeka si. niektorí sú takí, že im stačí podľa obrázka si vybrať tovar a objednať a niektorí zase opačne všetko potrebujú aj na živo vidieť. ale poviem ti, že ich všetok tovar aj v skutočnosti vyzerá presne tak isto, ako aj na obrázku. od nich sa vôbec nebojím objednať, aj keď nevidím :)

stracenka

Mne sa vôbec takéto farebné sedacie súpravy nepáčia:(..za prvé je to aj moc bledá farba, takže si predstav ako bude vyzerať po čase...a za druhé by som si za tú cenu vybrala o veľa krajšiu..minulý týždeň sme boli mrknúť v tempo kondela a tam majú dosť pekné takéto aj podobné rozkladacie sedačky..skús ešte pobehať po obchodoch a potom až kupuj..moja rada nad zlato:):)