Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku sedacku?

radinus022

pokiaľ si nebudeš dávať robiť na mieru a pozrieš si vo väčších obchodoch s nábytkom tak do tej ceny zoženieš sedačku a myslím, že bez väčších problémov, len treba hľadať :)

katinaa20

Povedzte mi zienicky uprimne, da sa kupit fajn sedacka okolo 600€? Nemam momentalne na vyhadzovanie peniazky, ze by som dala za sedacku viac a chcela by som novu :/

zlatusa

To, že sme ženy neznamená, že musíme za každých okolností stresovať, veď to už by čo bolo jakú povesť by sme mali :D

kolacikova

..musíš sa sama rozhodnúť čo ti bude lepšie..ja som si našla na internete a bola som si potom sedačku pozrieť na predajni aby som mala lepšiu predstavu aj o jej veľkosti aj o tom ako sa rozkladá a hlavne o pohodlnosti..

mirinda890

hej hej na to čo sa ti páči, čo by si rada videla doma, aké prevedenie, akú farbu a podobné veci, aby si ty bola vo výsledku nadšená :)

dadulamil

Nad tým by bolo fajn sa zamyslieť aby si zbytočne nestresovala, aby si si nekomplikovala život, keď v podstate vôbec nemusíš, podľa mňa len zbytočne si vrásky urobíš keď budeš na toto myslieť, zameraj sa v prvom rade na kúpu :)

demza

Prepáčte baby, ale ja som už raz taká, neviem si v tomto pomôcť, ale je mi jasné, že mnohokrát úplne zbytočne sa stresujem, ale potrebovala som si v tom urobiť nejako tak jasno, aby som mala aspoň ako takú istotu od vás, keď s tým skúsenosti máte

stracenka

Toto sme my ženy...stresujeme sa pre veci pre ktoré sa absolútne nemusíme...prečo myslíš hneď na takéto čosi??

zlatusa

Čo stresuješ zbytočne, ja som objednávala z Tempa Kondela cez ich eshop a poviem ti, že objednala by som aj znovu, pretože viem, že na ten obchod sa môžem spoľahnúť, keď niečo tak sa dá s nimi komunikovať, sú ochotní a ústretoví :) Ja viem, že máš obavy keď tých obchodov je toľko, ale treba len rozumom vyberať :)