Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
My by sme napriklad aj na sedacku na mieru mali, ale mne je to luto, ked viem, ze sa da aj lacnejsie kupit to je proste u mna tak :)
Kamka si dala robit na mieru...Ludia moji tie peniaze co ju to stalo...Ja by som plakala keby ma tolko sedacka stoji a duplom by som nikomu nedovolila na nej sediet nieto este jest...
Sak prave to a nemam chut vyhodit kopu penazi len tak, ked mozem kupit lacnejsiu a popripade kupit este nejaku komodu alebo nieco, ked pri sedacke usetrime.
Dakujem, ze si mi napisala, z kade ju mas, pojdem si pozriet ponuku. Je vela toho len problem je to, ze treba sedacku aj k podlahe zladit, k ostatnemu nabytku a ked uz ostatny nabytok je kupeny, tak to neni take jednoduche :P
nebol ten gauč nejako drahý? Lebo takýto gauč keby si dáš robiť na mieru, tak myslím, že to by si sa pomaly nedoplatila :/
- kolacikova
hahha veď to píšem len vám tu, lebo môj tiež by nebol nadšený, keby čítal čo píšem, nemá rád keď vymýšľam, keď by som bezhlavo nakupovala, ale občas proste mám takú mániu, čo už, aj ja som len človek. :)
..o tomto radšej ani nepíš, lebo to keby čítal môj muž by sa chytil za hlavu, že či sme sa už ozaj všetky ženy zbláznili..lebo ja som tiež takéhoto názoru..
- magdi_na
ďakujem za pochvalu, veľmi si ju cením, že sa niekomu páči niečo, čo aj mne :)
- katinaa20
to jasné, že nie to by si sedačku len viac preplatila a to si treba dobre zvážiť, keď vieš si nájsť peknú, kvalitnú a aj v rozumnej cene, tak by som nad tým, že na mieru ani len neuvažovala. Našla som ju v Tempe Kondela, široký výber sedačiek mali, myslím, že tam by si každý našiel to svoje, lebo aj farby aj prevedenia od výmyslu sveta, keby som mala viacero obývačiek alebo bytov to by bolooooo. :D
Tak to mi je jasne, to nechcem davat robit na mieru, to by som sa do tej sumy nezmestila ani len nahodou, to som si vedoma, ale myslela som tak bezne na predajniach.
Kvetinka tato sedacka je krasna, aj farba, aj velkost. To poznam, kazdu chvilu by som menila veci, keby som na to mala peniaze :) Kde si si ju nasla?
velice pjekná!
Aj farba je taká, že na nej nebude nič vidieť, to je paráda a tiež farebne sa dá doladiť interiér, obývačka, keď je takej farby. Kde si si ju vyhliadla?
- katinaa20
ja síce nie som zástancom toho, že pri kúpe sedačky sa pozerať na ceny, ale do tejto sumy sa dá zohnať pekná sedačka a aj kvalitná. Pošlem ti fotku, pred pár dňami som si vyhliadla sedačku, tá naša má za sebou už kadečo a najradšej by som ju už aj vyhodila von oknom, len predtým som si musela nájsť nejakú, čo sa mi bude páčiť a našla som aj kúpila :)