Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Katinaa absolutne si z toho nerob tazku hlavu ak keby si nevedela aki su muzi, to akoby si ty tomu tvojmu rozpravala ako ma vrtat dieru na obraz, ako ma vymenit stierace, proste ak keby si mu k tomu nieco povedala, tak by to odignoroval a nerobil by si z toho tazku hlavu a ty si z tohto robis, nechaj to tak, nechaj to plynut :)
Kvetinka lenze vysvetli to chlapovi, on si stale melie svoje a mna to akurat tak vytaca, ze mam chut vrieskat, kricat, ale stale len sa nadychnem a ratam do desat, ja neviem preco chlapi radsej nedaju ruky od veci prec a neprestanu sa starat, hned by mi bolo lepsie na srdci :D
Vôbec nie vyzerá ako prvý deň, čo sme ju mali doma, nehovorím, už sa podarilo mužovi, že mu kvapol med aj kečup na sedačku, ale to s týmto nemá absolútne nič spoločné.
Ani vysedená ani vyležaná, čo ja vnímam teda tiež ako znak toho, že je kvalitná.
Vies aka som kvetinka rada, ze u teba som v tomto nasla pochopenie? Ze mi rozumies? Lebo doma by som taketo pochopenie ohladne tychto veci hladala len velmi tazko.
Manzel by mi povedal, ze z akeho dovodu to potrebujem ku vsetkemu ladit.
potrebujem surne radu, kupovali ste niektora gauc a rozkladaci? zvazujeme takuto moznost, len nie som o tom celkom presvedcena, ci spanie na rozkladacom gauci bude v pohode, chcem aby aj navsteva sa u nas dobre vyspala, ked nejaka pride, najma svokra, lebo ta by zase vsade rozpravala aka som, ze kde som ju to spat nechala, preto chcem nejaky gauc, ktory bude fajn aj normalne aj ked sa rozlozi, nejake rady?
demza to je veľmi skoro a nevidím na to dôvod, šak sedačka musí byť prispôsobená tomu, že sa bude na nej sedieť a ležať, veď sa nebudeme na ňu doma len tak kukať :)
Dinda na niektorých hej, ale to asi skôr pri nekvalitných a aj to sa mi zdá po dvoch rokoch keby čosi také je, že je to skoro nie?
po dvoch rokov nie je na nej vidieť nejaké zmeny?..žeby bola vysedená alebo vyležaná..alebo čosi také?..lebo na niektorých sedačkách sa to stáva sa je to vidieť už aj po roku..
- katinaa20
práve to, že potom si to už vyžaduje aj viac času tomu venovať aby to bolo ono. Nie že vyberieš sedačku a príde domov a napokon si povieš, že ups tak toto nám sem neladí. Chápeš :)
veronika aj u nás doma máme gauč z toho obchodu, o ktorom ti písali, vôbec sa cien báť nemusíš, práveže by som povedala, že budeš nimi príjemne prekvapená.
U nás to budú zanedlho dva roky, čo si sedačka kraľuje :P