Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Lenže myslím, že keď s kartou akcia, tak sa to bude dať potom využiť len na normálny, nezľavnený tovar, nie?
Aspoň tak to býva, či tam je to inak??
My sme síce kupovali sedačku už pred vyše rokom, ale to, čo sa pýtaš na tie zľavy v Tempe Kondela, tak oni majú fajn zľavy aj bez nejakých kartičiek zľavových, aj keď je pravda, že dá sa využiť u nich napríklad aj Sphere karta alebo Coop a tým pádom by si mala ešte nejaké ďalšie percentá zľavu, ale fajn ceny a akcie majú aj bez kariet, ale keď máš takú kartičku, tak prečo to nevyužiť, že áno :)
tá sedačka čo si písala, že segra je vytešená je aj rozkladacia?..skúsim ju nájsť ak sa mi to podarí..som zvedavá pri takej akcii, čo je to za sedačku..
Tá zľava bola aj niečím podmienená? Myslím, či treba mať nejakú vernostnú kartičku alebo to bola normálna akcia? Lebo sa mi to zdá dosť dobrá akcoška, taká zmena sumy
To je rôzne vôbec na toto nemysli pri výbere sedačky, segra tá teraz je vytešená, lebo videla, že ten obchod, o ktorom Veronika písala má akciu akurát na sedačku, ktorá sa jej nesmierne ľúbi. Volá sa BUTON a je z 1300€ na 899€, zakaždým som sa čudovala, že ju to tak baví tie akcie stále sledovať, ale ako vidím tak to má zmysel :) Lebo toto je super cena a keď som videla ako tá sedačka vyzerá tak by som ani neváhala :)
Jamicka aby neutrpela, to je na dlhú diskusiu, keďže tá naša už bola pokrstená. Povedala som v tomto smere, že už sa nebudem rozčuľovať, ale ak niekomu na sedačku kvapne niečo, čo sa nebude dať dať dolu, tak sa kupuje nová sedačka a na náklady vinníka, čiže najskôr môjho muža. Dohoda je taká a nie som ochotná z nej poľaviť :P
Vy ste ma tak zmotali na to skusit objednat sedacku cez internet, ze som si povedala, ze to dam, ze do toho pojdem a mame ju doma, uz aj v obyvacke a teda ja som neverila vlastnym ociam, ze obrazok uplne zodpovedal realite dokonca by som mohla povedat, ze este je aj krajsia jak bola na obrazku :P
podľa mňa treba ptoom skôr také prírodnejšie farby, tmavšie, do takých ísť. Aby nejako sedačka neutrpela alebo potom rodinu naučiť na to aby si dali pozor, keď budú piť a jesť, veď tiež nemusia jesť čokoládu po ležiačky alebo čo ;)
Akú farbu sedačky je najlepšie vybrať aby neutrpela v rodine? Aby mi ju hneď niekto doma nepokrstil? :P
aj som bola v Tempe Kondela prezrieť tie sedačky, nahovoriť sa mi muža podarilo, tak sme boli a nevedela som sa vynadívať, málokedy sa dám na niečo aj ja ukecať, ale som rada, že do tohto obchodu som na vaše odporúčanie išla sa pozrieť moc mi to dalo a hlavne som si rozšírila obzory :P