Aku sedacku?

coja

do chodby lavicu akoze taku na sedenie pri obuvani? to aj nieco take maju v ponuke? to ma ani len nenapadlo nieco take pozerat, to mi daj potom vediet, ze ci vyzera pekne a ci plni uuucel :)

adikee

Na niečo je to možno dobré, že si ťa tak drží. Tožvie no. Ale tak keby si si s ním sadla a povedala by si mu čo to pre teba znamená, že chceš zveľaďovať a skrášľovať váš domov tak by si dal povedať. My sme sa pred pár dňami večer rozprávali, že by sa nám lavica do chodby hodila nejaká, že keď niekto príde, že aby si mohol sadnúť a muž len vyjadril názor, že asi by to bolo fajn a ja som včera z eshopu Tempo Kondela objednala do chodby hneď lavicu, aby nemal šancu si to rozmyslieť :P

zlatusa

Wudia musíš si nájsť na to svoje dôvody proti ktorým nebude môcť a vedieť protestovať, čo?
Každý chlap je asi takýto časom, môj taký nebol, ale tiež to prišlo, že pozerá na tieto veci z tej strany čo treba netreba a pritom ja som veľmi rada, keď si môžeme doma niečo skrášliť, ozvláštniť :)

wudia

Kvetka mysli to v konecnom dosledku dobre, ale napriklad aj ja myslim dobre, ked chcem aby nam do obyvacky pribudlo nove kreslo, len mu to musim patricne vysvetlit :P

kvetka3

Adikee aj ja, len muž sa snaží ma v tomto držať tak pri zemi. Keď niečo ja pozerám, tak kukám podľa toho, čo sa mi zdá kvalitou okej, čo sa mi páči a čo má dobrú cenu.
A on zase kuká na to z pohľadu, že či je to vec, ktorú reálne doma potrebujeme mať :(

adikee

Napríklad ja mám radosť z každej akcie, aj keď to ušetrí len pár korún mňa každá takáto vec poteší, už neraz som si vďaka takýmto akcoškám našetrila na nové topánky :P

veva36

niekedy take dolezite veci prehliadneme, to poznam z toho si nic nerob, ale co je podstatnejsie, ze predsa si si to nasla a vies teda uz ako to je, jak to funguje :)
nemyslis si len ty, ze je to fajn tie percenty, myslim si to napriklad aj ja, ze to pri nakupe potesi :)

adikee

Veva má v tomto pravdu všetko sa to dá nájsť na ich stránke, tam nájdeš ako akcie fungujú aj všetko okolo toho, to bude podľa mňa najrýchlejšia cesta, jak sa k tomu dostaneš a najskôr to z tade pochopíš ako som to aj ja myslela celé :)

kvetka3

Hľadala som a našla som, nevedela som to tam nájsť a pritom je to hneď na začiatku, keď si web otvorím, asi som slepučká alebo čo :) Je tam aj popísané ako to vlastne celé funguje tie nákupy vďaka tým kartám, samé novinky.
No zdá sa mi, že 3% sú pri nábytku a takýchto veciach celkom dosť, to by ma potešilo a to nie len pri nákupe sedačky a dá sa to využiť aj cez eshop aj na predajniach, sa vytešujem z toho jak malé dieťa. To ste mi mali čo povedať, mala som čo objaviť, to teraz už len budem doma chodiť a špekulovať, čo všetko by sa nám zišlo vymeniť a teda už teraz mi zopár veci napadá, dúfam, že ma zato muž nevydedí :P

veva36

kvetka neskusala si si to najst na ich eshope?
myslim, ze takuto v podstate zavaznu vec by tam mali mat napisanu, ked je taka moznost, ze sa daju vyuzit akcie aj prostrednictvom karticiek takychto :)