Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku sedacku?

kristinaJJJ

addia 500 eur je podla mna malo.. halvne ak mas napr deti, psika, pripadne sa ti nechce kazdy rok sediet na extremne vysedenej "hovadine".. nebudem pisat za kolko mame my, kedze sme davali na mieru robit, ale pointa je taka, ze mame sedacku stvrty rok a je ako nova, to iste povrch koza nema badatelne znamky pouzivania.. a verim, ze za dalsich 5 rokov to nebude na tom nejak horsie, ale to je mozno moj prehnany pozitivizmus.. inak mame ju od Nesia (nesia.sk) ak mozem napisat, kto chce mozem popripade do sukromnej poslat foto..

zdenka6

addia najskôr si vyber sedačku aká sa ti páči a potom až rieš cenu, kde aké majú, kde koľko také sedačky stoja, tak budeš mať lepšiu a reálnejšiu predstavu o tom. Ja som to tak robila a podľa mňa je to najlepšia cesta ako si vybrať svoju favoritku :)

2miriamma

neviem či by som si to vedela doma zladiť nakombinovať to tak ako to vídavam vo filmoch, aby to dobre ukázalo, aby to všetko spolu ladilo, lebo to je dôležité aby to spolu hralo.
Bola by som rada, keby si mi zistila, rada by som sa pozrela :)

patrisienka

Zalezi za aku sedacku, ale myslim, ze uplne v pohode, aj ked ja osobne som ochotna dat aj viac, za nejake letisko, kde by som vedela oddychovat cely vikend s kavickou v ruke :P

addia

Je cena okolo 500€ za sedačku dobrá? Lebo neviem si to nejako zvážiť, či je to tak akurát alebo je to málo a mám radšej do sedačky zainvestovať viac, v týchto cenách ohľadne nábytku sa celkom strácam, preto ak by ste mi vedeli pomôcť by ma to potešilo :)

Chéri

Všetko všetko, aj sedačku, aj chodbu, aj celú obývačku a spálňu ani nehovorím. Ona je na to maniak proste. Ale vyzerá to dobre, to jej proste musím nechať, že má vkus, že to vie všetko spolu nakombinovať tak, že celý ten byt ladí, že je v takej rovine, že to spolu hrá.
Môžem ti zistiť konkrétne aj ako sa tá sedačka volá čo má ak by si chcela kuk :)

2miriamma

chéri aj sedačku má v takom štýle, keď píšeš, že celý byt? To by som rada videla, mne sa to tak páči, keď to aj vo filmoch také kúsky vidím :)

Chéri

Vieš ako to dobre vyzerá? Kamoška má byt ladený v štýle vintage, celý a aj chodbu a má takú krásnu lavicu na chodbe, že až! Je to funkčné, krásne a hlavne podľa mňa keď je niečo také dennodenne využivané pri obúvaní, tak to ani z trendov nevyjde :)