Aku sedacku?

mimila

podla mna je zaklad si najkor najst firmu alebo predajnu, odkial si chce kupit tu sedacku a ostatne sa uz prisposobi nie?

lujziara

Tak to je taký základ nie? A materiál eko koža, látka? To máte tiež ujasnené? Aj ste boli už niekde pozerať osobne, či zatiaľ len pátraš po nete?

samija

nas to tiez zachvilu caka. do noveho by predsa len mal ist novy nabytok, nie :) sedacka, to je podla mna hotova alchymia vybrat. akurat vieme, ze by mala byt do tvaru L a rozkladacia. to je jedine, co zatial vieme :)

strakino

patrisienka tak to uz hej. nieco podla mojho gusta. tiez sa uz istu dobu pohravam s myslienkou, ze by sme mali ten nas stary gauc nahradit nejakym novym. mozem sa ta spytat, odkial ho prosim ta mas?

addia

Ďakujem za vaše komentáre a ďakujem aj za túto fotku, čo si mi pridala. Sedačka je nádherná a ja som sa práve asi zaľúbila a tá taburetôčka, čo je na nej, to je tiež krásne. Páči sa mi aj prevedenie, aj farba, aj tvar. No celá sa mi páči, to kde majú takúto krásnu sedačku?

patrisienka

Cheri ako si napisala a zase je ine, ked vidis nazivo sedacku, tak si vies aj skor zvazit kolko je vhodne za nu dat, ked vidis aj farbu aj prevedenie. Ja som sa rozhodla, ze vam poslem fotku nasho letiska, nasej pristavacej drahy, na ktoru nedam dopustit! Prave pre toto som napisala, ze som ochotna dat aj viac peniazkov, ked mam istotu kvality :)

Chéri

Všetko záleží od toho, kde budeš sedačky pozerať hľadať, dajú sa zohnať rôzne a v rôznych cenových reláciách, je to len o tom akú máš ty predstavu :) Nároky, požiadavky :P

nikola.stein

Magdi súhlasím, my máme pár mesiacov sedačku z Tempa Kondela, vybrala som si ju podľa toho, čo sa mi páči, potom som sa zamerala aj na kvalitu a keď som zbadala cenu, tak som skoro okoktavela.
Ako si napísala stačí mať otvorené oči, ponuka je široká, stačí si vybrať :)

magdi_na

nie je to málo, dá sa aj za takú cenu kúpiť v pohode sedačka :)
Len treba mať otvorené oči a sledovať aj rôzne akcie, osobne by som si na mieru robiť nedala, veď kde by som na to nabrala peniaze :O