Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Každá staviame na niečom inom, je to úplne normálne a prirodzené, že každá aj inak sedačku vyberáme. Hlavne ide podľa mňa o to aby sme niečo zbytočne nepreplatili a najmä aby nám tá sedačka, ktorú vyberieme slúžila ako má a hlavne čo najdlhšie! :)
Myslíš? Ale tak asi sme každá iná v tomto, lebo ja som si povedala, že chcem látkovú a látkovú som si aj kúpila.
Vlastne ale je pravdou, že som mala klapky na očiach, že som len látkové kukala, že som iným ani šancu nedala :P
O tom aka je uzasna by som ti veru pisat vedela :)
Taku radost ako mam z nej som uz davno z nicoho nemala, ani z poslednych novych topanok, toto je uplne iny rozmer mojej radosti :P
Kollki pridavala som fotku nasej sedacky, cize asi si videla, ze my kriklavu nemame, ale mozem ti povedat, ze mi to nevadi pretoze tie farby vies dodat sedacke aj s vankusmi, s doplnkami. :)
Mate niektora v obyvacke aj kriklavejsiu sedacku? Viem, ze teraz je trendy skor volit farby ako siva, bezova a take, ale videla som vela peknych aj farebnych len neviem ake je to mat taku doma, ci sa to rychlo cloveku nezunuje :)
Pozerala som, ze o akej fotke to pisete...A uz som ju nasla...Uz davnejsie si ju pridala...Ale je uzasna...To sa musi nechat...Viem si predstavit ju mat doma...Len neviem asi by som nikomu nedovolila v jej okoli ani jest ani pit...Co by som sa o nu bala... :)
mimila keď to nevieš keď si vyberieš obchod, že či si hneď tam aj vyberieš sedačku, či ti bude sedieť ponuka ktorú majú. Ale som názoru, že jednoznačne treba vyberať obchody, ktoré sú známe, spoľahlivé, že keby sa aj čosi stalo, že sa je na koho obrátiť
Áno dokáže aj návšteva predajne ale napríklad ja sa viem rýchlo nadchnúť aj keď vidím na obrázku nábytok pekný, ale ešteže mám toho môjho muža, že on ma triezvy pohľad a vie ma usmerniť, aby som príliš nábytku nekombinovala, aby sme rozumne vyberali a kupovali :D
chéri to áno - človeku dokáže návšteva predajne pomotať dokonca aj hlavu :P
Tato nasa kraska je z Tempa Kondela, tam si ma ziskala. Viete co neviem ci vobec je dobre nejako si planovat, ze aky typ vybrat, lebo aj tak vela veci sa zmeni, ked pojdete po predajniach kuk, aspon u nas to tak bolo. Nejaku tu predstavu som mala a pritom tato sedacka je uplne nieco ine ako som povodne mala predstavy :)
Pekná fotka, krásna je tá sedačka aj tá farba aspoň si to budeš vedieť pekne dokombinovať s doplnkami, že budeš môcť zvoliť aj nejaké farby na spestrenie miestnosti. Neviem síce čo stála, ale takto na pohľad si myslím, že fajn kúpa :)
Lujziara, keď mnohokrát môže toto mať aj ujasnené, že aká látka, aký materiál no naživo, keď uvidí sedačku, tak ju osloviť môže aj niečo úplne iné :)