Aku sedacku?

dinda12

toho vysedenia som sa aj ja ľakala minulý rok, keď sme hľadali..je dobr vidieť naživo to čo chcete kúpiť..tak budeš pokojnejšia, viem o tom svoje.. :)

adikee

Áno tiež som sa s tým už stretla, preto je podľa mňa dobré kupovať sedačku tak, že zájdeš na predajňu, vyskúšaš si sedačku a tiež si ju dobre obzrieš :)

kvetka3

Biatlonistka my sme minulý rok na jeseň kupovali sedačku v tom obchode o ktorom aj vveronicka písala :)
Podľa mňa sa toho báť nemusíš. Aspoň teda nie keby si kúpila sedačku z predajne z kade aj ja. Naša sedačka je pekná a kvalitná. Tú kvalitu to vidíš už na pohľad, je super prepracovaná :) Preto je fajn zájsť si na predajne a popozerať sedačky naživo :)

biatlonistka7

Práve toho sa obávam, že aby to u mňa nebolo podobne. Že budem vyberať vyberať a napokon po roku budem musieť vyberať zas a znovu.
Ty si kde kupovala gauč?

radinus022

Biatlonistka mne sa to nestalo a som za to veľmi rada! Keby sme mali po roku vysedenú by som asi z kože vyskočila! Najmä preto, že do výberu tej pravej som investovala veľa času a najmä energie a ťažko by som rozdýchavala, keby som to po roku mala absolvovať opäť :D

biatlonistka7

Nestalo sa vám baby, že by ste po roku mali vysedenú sedačku? Suseda tak má a my chceme teraz kupovať novú a mám obavu aby sme po roku nemali podobný problém. A neviem čo spraviť, ako sa tomu vyhnúť či vôbec sa nejako dá tomu predísť :/

patrisienka

By to takto aj malo byt, ze sedacka bude roky rokuce sluzit a dobre, ved sedacku sme aj my kupovali s tym, ze to bude na roky, ze ju nebudeme po roku alebo po troch menit, ale ze vydrzi omnoho viacej :)

vveronicka

latkova je u nas srdcovka, aspon teda pre mna, tie sedacky vedia byt v takych roznych prevedeniach, farbach, ze kazdy si podla mna vie najst latkovu sedacku aby sa mu pacila, my sme si pred dlhsim casom kupili sedacku v Tempe Kondela a sluzi nam skvelo dodnes :)

Chéri

Radinus aby nám aj sadla do priestoru, k nábytku, aby to všetko spolu ladilo. Ale je pravda, že čo človek to iné predstavy to iné nároky. Len podľa mňa je fajn myslieť aj na to aby sedačka bola rozkladacia :) Keď príde návšteva aby ich bolo kde uložiť :)