Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku sedacku?

dinda12

toho vysedenia som sa aj ja ľakala minulý rok, keď sme hľadali..je dobr vidieť naživo to čo chcete kúpiť..tak budeš pokojnejšia, viem o tom svoje.. :)

adikee

Áno tiež som sa s tým už stretla, preto je podľa mňa dobré kupovať sedačku tak, že zájdeš na predajňu, vyskúšaš si sedačku a tiež si ju dobre obzrieš :)

kvetka3

Biatlonistka my sme minulý rok na jeseň kupovali sedačku v tom obchode o ktorom aj vveronicka písala :)
Podľa mňa sa toho báť nemusíš. Aspoň teda nie keby si kúpila sedačku z predajne z kade aj ja. Naša sedačka je pekná a kvalitná. Tú kvalitu to vidíš už na pohľad, je super prepracovaná :) Preto je fajn zájsť si na predajne a popozerať sedačky naživo :)

biatlonistka7

Práve toho sa obávam, že aby to u mňa nebolo podobne. Že budem vyberať vyberať a napokon po roku budem musieť vyberať zas a znovu.
Ty si kde kupovala gauč?

radinus022

Biatlonistka mne sa to nestalo a som za to veľmi rada! Keby sme mali po roku vysedenú by som asi z kože vyskočila! Najmä preto, že do výberu tej pravej som investovala veľa času a najmä energie a ťažko by som rozdýchavala, keby som to po roku mala absolvovať opäť :D

biatlonistka7

Nestalo sa vám baby, že by ste po roku mali vysedenú sedačku? Suseda tak má a my chceme teraz kupovať novú a mám obavu aby sme po roku nemali podobný problém. A neviem čo spraviť, ako sa tomu vyhnúť či vôbec sa nejako dá tomu predísť :/

patrisienka

By to takto aj malo byt, ze sedacka bude roky rokuce sluzit a dobre, ved sedacku sme aj my kupovali s tym, ze to bude na roky, ze ju nebudeme po roku alebo po troch menit, ale ze vydrzi omnoho viacej :)

vveronicka

latkova je u nas srdcovka, aspon teda pre mna, tie sedacky vedia byt v takych roznych prevedeniach, farbach, ze kazdy si podla mna vie najst latkovu sedacku aby sa mu pacila, my sme si pred dlhsim casom kupili sedacku v Tempe Kondela a sluzi nam skvelo dodnes :)

Chéri

Radinus aby nám aj sadla do priestoru, k nábytku, aby to všetko spolu ladilo. Ale je pravda, že čo človek to iné predstavy to iné nároky. Len podľa mňa je fajn myslieť aj na to aby sedačka bola rozkladacia :) Keď príde návšteva aby ich bolo kde uložiť :)