Aku sedacku?

nikola.stein

To ja ešte toto tak nedokážem ovládať, ja si zakaždým aspoň nejakú drobnosť doprajem, najmä ak vidím niečo čo je za nejakú fajn, že dostupnú cenu, že viem, že ma to nezruinuje :)

lujziara

Nikola to jo a potom človek má tendenciu utratiť oveľa viac peňazí ako plánoval a tiež aj kúpiť kopu vecí, ktoré v pláne ani len neboli, to viem, to poznám úplne. Kedysi som sa aj ja nechala strhnúť takýmito vecami, ale dnes mám jasno v tom čo chcem a len za tým si idem :)

nikola.stein

Martinka ponuka na eshope je tak široká, keď som to ja pozerala som nevedela čo skôr, by som si toľko toho vedela vybrať! :)

kvetka3

Ponuku majú širokú. Pestrú, môj názor je taký, že tam si každý vyberie niečo čo by sa mu páčilo. Že niečo do oka padne. Pretože aj farby aj prevedenia od výmyslu sveta :)

biatlonistka7

Ďakujem, že ste mi toľké napísali, aj aké rady ste mi popísali. Pozriem si tie sedačky v tom obchode, o ktorom ste mi písali. Som zvedavá akú majú ponuku a keď ešte píšete, že aj kvalita fajn, tak kuknem :)
Na to aby som šla po predajniach to musím aj polovičku nahovoriť, len dúfam, že nebude mať problém nájsť si na to čas :)

mersia

Kvetka tak to ju este dlho nemate, my sme uz davnejsie kupovali, ale ked vidim jak tie trendy idu dopredu, ake kadejake teraz maju obchody v ponuke, tak by som hned aj novu brala, ale tato co mame nam super sluzi tak menit nemame zatial dovody :)

Martinka229

radinus, to nie si sama, co by z toho bola nestastna, ale zase osobne nie som ochotna dat za sedacku tisicky eur, lebo velmi rychlo sa moze stat, ze aj taka draha sedacka nevydrzi tolko co by sme ocakavali, ze ta kvalita nemusi zodpovedat cene ;)

wudia

Dinda toto je myslim, ze prirodzena vec, ze sa nad niecim takymto zamyslime, kazdu nas to asi napadne, ze jak bude sedacka vyzerat casom. Jak bude vyzerat po naletoch deti :)