Aku sedacku?

biatlonistka7

Yorka stačí si doma dať isté zákazy a nebudeš mať problém s čistením, u nás tiež už som zakázala jedenie v obývačke a odvtedy nemusím upratovať každú chvíľku. :D

yorka

marianina nevies, ci bola aj v nejakej inej farbe?? Mne dost teraz sedia, sa mi pacia take pastelove farby na sedackach.
Len tiez neviem ako to je s udrzbou takych farieb, ci s tym nie je problem.

siminii

Dinda, tak ja som ešte nevidela látku, ktorá by nebola prjemná na sedačke, predsa len výrobcovia myslia aj na vzhľad, ale myslím, že z veľkej miery aj na komfort ;)

ZemanuelaZ

dinda teraz su predajne zatvorene, takze myslim, ze jedine cez nejaky internetovy obchod, jedine zeby si ju stihla kupit este predtym ako sa toto vsetko zacalo diat. Ze nastali taketo obmedzenia.
Adikee toho sa vobec neboj. Tie pohovky znesu velmi vela a obcasne spanie vobec im nejako neuskodi, ale tiez pri pohovke je dobre mysliet na komfort, aby sa dobre na nej lezalo, spalo.

dinda12

vyzerá to taká príjemná látka..niečo podobné ako semišová nie?..v akej cene si ju kúpila?..a to cez net alebo bola niekde na nejakej predajni?...

marianina

Lujziara táto napríklad má polohovacie tri opierky, má ju kamoška, nedávno si ju kúpila. Majú päť stupňov polohovania :)
Je taká sivohnedá, ale dobre vyzerá, dobre sa kombinuje aj iný nábytok k nej.

lujziara

Nikola kde ste boli pozerať a akú konkrétne??
Myslím typ aby som si vedela pozrieť, že aké rôzne farebné prevedenia majú.
Adikee pohovky sú na občasné spanie určené, takže to by čo bolo, keby tvoje obavy boli opodstatnené?? To by bol nezmysel, nemyslíš??

nikola.stein

Coja s kamarátkou sme boli pred týždňom pozerať a mne sa to páči veľmi. Aj pri sedení je to lepšie, pohodlnejšie sa sedí :)

coja

mate niektora opierky, zeby sa dali akoze polohovat?
videla som to uz na viacerych gaucoch, ale ci to ma zmysel, ci je to fajn je pre mna velmi otazne :O

adikee

Paniky je dosť, ale v inom ohľade, takže takúto myslím, že si môžem dovoliť, nie? :D
Pýtam sa preto lebo nemám skúsenosť, neviem že ako je to s takýmito pohovkami a mám obavu aby sa to nejako rýchlo nevyležalo alebo niečo.