Aku sedacku?

vveronicka

o tom nepochybujem a viem presne co ti prejde hlavou, co si predstavis ;)
hej si si vytocila takuto zlavu? to je super, lebo to koleso nemavaju zakazdym, ze cely rok, takze myslim, ze mozes byt fakt rada, ze sa ti to podarilo :)

klarik12

vveronicka to je pekne, aj ta farba super, obchod co si pisala ma teraz aj koleso stastia alebo tak nejako sa to vola a zadala som tam svoj mail a mi vyslo, že 4% zlava, tak si hovorim, ze to si nenecham ujst a aspon take drobnosti som objednala, koberec, zrkadlo a take na zutulnenie :P

mimila

vretienka lenze ono je to aj velmi prakticke nielen ze dobre vyzeraju, lebo dnes sice sedacky posobia velke, lenze aj tak napriklad my ked sa stretneme cela rodina tak neni sanca aby sme sa vsetci na sedacku pomestili, takze mat aspon dve taketo taburetky doma dozaista nie je na skodu!

vretienka

KED SA POVIE TABURETKA, TAK MI HNED NAPADNE TABURETKA AKO MALI KEDYSI MOJI STARI RODICIA, TO BOLO NIECO STRASNE, TO SA MI VOBEC NEPACILO, ALE TERAZ TIETO MODERNE, CO SI AJ TY PRIDALA FOTKU, TAK JE TO UPLNE O NIECOM INOM.

vveronicka

horko tazko, ale zislo, som obvolavala aj mamku, aj svokru, aby som vedela co na to dat, marila vies co fotku nemam, ze odfotene a ani nemam teraz chut ich ist fotit, lebo nejako na mna taky utlm ide, asi aj skrz toto pocasie, ale posielam ti aspon fotku z eshopu, na zaklade ktorej som vybrala :)
a idem sa ja natiahnut na chvilku :D

nikola.stein

Vejkaa toto máš pravdu, u nás tiež je už všetko pokrstené takýmto spôsobom. Ja sa mnohokrát ani nestihnem poriadne z tej veci, čo si kúpim vytešiť a už na tom dačo skončí. Už som si na to pomaly aj zvykla :D

vejkaa

ale to sa stava taketo veci, tomu nezabranis, to skor ci neskor by ti niekto ten koberec pokrstil, aj ti to islo dolu??

vveronicka

biatlonistka na niekoho zakazy platia to hej, ale ti poviem, ze ja som si taky pekny koberec a taburety dva objednala z Tempa Kondelu, tesila som sa ako to vsetko dobre vyzera spolu, aku mame krasnu obyvacku, moj muz ten sa naucil tiez, ze je vacsinou v kuchyni a potom k nam prisla navsteva, urobila som chlebicky s roznymi natierkami a akurat cviklova mi skoncila na tom koberci, myslela som, ze infarkt dostanem :/