Aku sedacku?

lujziara

Masážne kreslo? Tak ty si raz dobrá žena, to si myslím, že bude mať radosť, to viem, že aj ten môj by sa tešil :)

Chéri

Lujziara asi tak, preto som nám pod stromček objednala pohovku do izby, čo máme akoby hosťovskú, aby mohli u nás aj naši občas prespať a drahému som masážne kreslo. Len ešte akurát teraz vybavujem s kamoškou to aby som ho mohla do Vianoc nechať u nich, aspoň v garáži, aby drahý nemal ani len páru, čo sa chystá :D

lujziara

Biatlonistka, to je normálne to neni tak len u vás to je v mnohých rodinách takže, že chlapi šetria a my by sme míňali, ale ja na tom nevidím nič zlé, keby ste na to nemali nepoviem ani pol slova, ale keď sú na to peniaze, tak prečo sa nepotešiť??

biatlonistka7

Mimila, ale to je normálne, ale ja napríklad čo sa strašne teším, že s mužom máme rovnaký vkus, že nech vyberiem čokoľvek tak sa mu to páči, horšie je to, že ma obmedzuje aby som nerozhadzovala peniaze :D Ale to už je zase o inom :D

mimila

suhlasim je to o tom, co sa komu paci, moja svagrina ta by napriklad do niecoho takehoto nesla, ta preferuje vidiecky styl alebo akoby som to pomenovala, ze vlastne taky dedinsky a tej by sa toto nepacilo, ale sak preto je aj dobre, ked predajne maju akoby viacero druhov, stylov navyber ;)

danielka216

toto co si poslala, ze vybral nevyzera nejako zle, je to aj moderne, len musi to ladit do obyvacky, zalezi, ze aky mate ostatny nabytok, ale je fajn, ze vlastne nevidiet, co mas v skrinke, ze je to ukryte :)

dadusdus

Adikee ja v tomto som taká, že nejako nešetrím, proste keď niečo chcem tak si to zaobstarám, na nábytku a týchto veciach nejako nemám v pláne asi nikdy šetriť, na oblečku hej, ale takto ee :)

jancovka

Čo baby, čo sa mne stalo. Ja až žasnem. Drahý prišiel s nápadom, že vymeníme obývačkovú stenu. Konkrétne túto vybral a ja až nechápem, čo ho to popadlo - www.temponabytok.sk Že včera nemohol spať, tak lustroval, čo by sme mohli spraviť, vymeniť, zmeniť doma, takže vyzerá to tak, že pôjdeme nakupovať, tak snáď mi dovolí aj dopriať si ešte niečo, nejaký obraz :P

coja

vidis to, kuchyne som tam nepozerala, ale tak pozriem, ked sa dostaneme do toho stadia, ze pojdeme menit, len akurat teraz nie su na to nejako peniazky, lebo museli ist do inych veci, ale tak dufam, ze nejako buduci rok uz budem moct aj ja vyberat :D