Aku sedacku?

magdi_na

coja fotky by som aj ja privítala, keby si poslala, som zvedavá, tiež sa mi kreslá ľúbia, len teda môj bol doposiaľ zástanca stoličiek len, o inom ani počuť. Ale chcem mu ukázať, že v kresle by sa mu ešte lepšie, pohodlnejšie sedelo :D

coja

konecne som si vybrala do obyvacky kresla, akoze nie klasicke, ale take, co mozu byt aj k jedalenskemu stolu, takze ja mam radost uz teraz, idem pohladat fotku ci ich nemam odfotene by som vam poslala fotky :)

veva36

ani nehovor ako to tento rok ubieha vsetko, aj ja sama sa cudujem, ze ani som sa nenazdala a uz je november a rok ubehol ako voda, tolko sa toho udialo, ze myslim, ze to budem vstrebavat este dlho a tiez za normalnych okolnosti, by som uz darceky mala ale teraz este ani tuk :(

magdi_na

čím väčšia tým lepšia nie? A účkové sú teda podľa mňa najväčšie, tak najlepšie je ísť do takej keď teda chce človek veľa priestoru a keď chce všetkých počas návštevy usadiť :)

Janamicha123

Lujziara aj si nejaku vybrala? Tiez uz par tyzdnov pozeram rozne gauce, chceli by sme si kupit na vianoce, aby sme ju mali ako darcek, len nemam celkom predstavu, co by sme chceli, ja chcem hlavne aby sme si mali ako posadat ked aj navsteva pride a muz ten zase len aby mal leharo a neviem najst nejaky kompromis v tomto

dadulamil

Kvetinka keď som bola mladá vtedy som sa riadila trendami, tým čo fičí, ale dnes už nie, dnes pozerám na nadčasovosť v prvom rade, lebo trendy sa menia ozaj pomaly každého pol roka a neviem si to predstaviť furt žeby som niečo menila.

dinda12

baby farby sú pekné..len pri deťoch to s nimi nie je taká pohodička..najmä keď lietajú s džúsikom, nejakou šťavou a podobne..:D