Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Chéri koľko stálo toto kreslo? Aspoň cca cenu, nech mám predstavu :O
Vretienka na pol hodinku?? Ja neviem či by sa mi na 15 minút podarilo pri tých mojích blázonkoch vypnúť :D :D :D
Vretienka to máme každá tak doma podľa mňa, ja tiež niektoré dni neviem kde mi hlava stojí, ale napríklad nedele si dávam také voľnejšie a myslím, že to jeden taký deň by sme si mala dať každá ;)
TOTO BY SOM AJ JA DOMOV POTREBOVALA, TAK VECER BY SOM SA TAM NATIAHLA ASPON NA POL HODINKU ABY SOM SI ODDYCHLA. LEBO NEVIEM DOKEDY VYDRZIM V TOMTO KOLOTOCI FUNGOVAT. NEMAM POMALY KEDY SI ANI SADNUT, FURT VOLACO TREBA DOMA ROBIT, UPRATOVAT, VARIT, PIECT, STARAT SA.
ked vidim tuto fotku, co si pridala, tak hned by som si do neho sadla a vylozila nohy, hned by som si oddychla, dobre by mi to padlo :)
Zlatusa podľa mňa dobre dopadli, všetko podľa predstáv. Prišlo nám to všetko šak ešte pred Vianocami, u kamarátky som schovala masážne kreslo a pohovku normálne sme už dali do izby hneď, predsa cez sviatky sme už mali prvých nocľažníkov na nej :) To kreslo to bola dobrá kúpa a tiež aj voľba, šak vám posielam fotku, čo som vybrala, že aké, dúfam, že aj mne sa ujde si ho skúsiť :P
Magdi nová kuchyňa myslím, že to by chytilo za srdce každú z nás, tá vôňa novoty, ten lesk nových dvierok, júj, na toto som ja veru maniak.
Mám strašne rada nové veci a keď to ešte aj tak novotou vonia. Ako dlho máš kuchyňu, keď by si chcela meniť??
baby písala som vám pár mesiacov dozadu, že sestra si z Tempa Kondela objednala kuchyňu, bola som akurát teraz nedávno u nej a už ju majú a teda je brutálna. Veľmi sa mi páči, normálne rozmýšľam, že aj ja by som rada vymenila tú našu :D
Chéri ako dopadli darčeky, čo si zaobstarala pod stromček?
danielka to myslim, ze kazdy otec, este aj moj svokor by sa takemu darceku potesil, my sa chystame kupit take kreslo na okruhliny teraz vo februari svokrovi, som zvedava, co povie, ked ho zbada na oslave, ale jak ho poznam ho bude chciet hned skusat :D
aka je cena takeho masazneho kresla?
To viem, ze moj otec strasne kedysi chcel, furt len o tom hovoril :D