Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
- biatlonistka7
presne, aj mentolová teraz je in. Ale tak netreba sa nechať zmiasť tým čo je in, ale skôr sa treba riadiť tým, že čo sa nám páči, nech nás to neomrzí. Ja napríklad som myslela aj na závesy, aj na obývačkovú stenu, proste na všetko, pretože to musí všetko spolu hrať.
Lujziara a akú si vybrala? Mne sa teraz páčia také rôzne farebné, taká tyrkysová, smaragdová, to je teraz úplne trendy :)
Pekné sú, rôzne štýly. My sme teraz so sesternicou vyberali sedačku v Tempe Kondela a normálne som začala rozmýšľať, že nám by sa tiež už šikla nová. Alebo keď nie sedačka, tak aspoň nejaká maličkosť, nejaké kresielko. Veľmi sa mi páčia také tie závesné, to je také aj do obývačky aj na terasu také celoročné :D
Nie každý má rád takéto prekvapenia, mňa keby tak muž prekvapil ja by som to veru prijala a s otvorenou náručou :D
Veva musí ti dovoliť? Keby si ho prekvapila, čo by ti na to povedal?
cheri predavaju a keby si videla ake pekne, aj ja kukam poslednu dobu ked vidim niekde, fakt take gauce teraz su, ze ja ked som vyberala tak o takych sa mi ani len nesnivalo, uz len cakam kedy ten nas budem moct vymenit :D kedy mi to drahy dovoli, hadam na vianoce si budem moct darcek vybrat :D
Zdenka a také ešte aj predávajú? Povedala by som, že teraz už väčšina sedačiek je práveže rozťahovacích, že už je to taká bežná vec :)
ide o to či to chceš do domu či do bytu ak mávate často návštevy tak samozrejme že oceníš keď sa bude dať rozložiť že niekto by chcel u vás prespať. Ale napríklad k nám nejako nechodia kamaráti tak žeby ostávali spať keďže všetky bývame tak kúsok od seba takže nám je to zbytočné čiže my sme po niečom takom nešli.
ahojte, mate niekto presivanu sedacku v obyvacke? Nasla som si jeden typ, co sa mi velmi paci, je presivana, pekna, ale nie je rozkladacia, preto tak trosku vaham ci do toho ist ci kupit, ci nie, chyba vam rozkladacia cast ak ju niekto nemate?
Keity síce ja som teraz už dlhšiu dobu nič nekupovala cez tento eshop, ale už viackrát som sa s tým stretla, že popri prezeraní mi vyskočilo také akoby nové menšie okníčko a tam bolo koleso na ktorom si si mohla vytočiť zľavu alebo dopravu zadarmo alebo proste niečo podobné.