Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
- addia
táto farba, čo si písala je taká neutrálna, taká, že neomrzí. Je to ľahko kombinovateľné, čo mne najviacej sedí, sivú by som dala všade keby som mohla :D
To si aj mala plán kupovať hneď či to bolo ako blesk z jasného neba?
Addia lenže nepoškodí sa tá pohovka keď sa bude na nej spať? Ja mám z tohto takú obavu, aby zachvíľu nebola KO :(
Jamicka skús si pozrieť napríklad na eshope Tempa Kondela pohovku NIDO. Sivá farba s tmavosivou :)
Boli sme ju najskôr v Banskej Bystrici so sestrou pozrieť a keď som ju videla som sa hneď zamilovala, tak sme ju vzali :D Je to podľa mňa na občasné prespanie fajn, aj keď u nás teda veľa ľudí na noc neostáva, lebo celá rodina býva kúsok od nás, ale aj tak sa nám zíde :)
Čítala som tu aj o pohovke, že ste niekto kupovali a akú? Je to dobrá investícia na také občasné prespanie a aj na sedenie?
kvetka ako si dopadla? vymyslela si to nejako, ci este nie?? :)
- Chéri
váu, toto keby mám doma to by bolo, ale ja skôr snívam o takom kresle s taburetkou, že by som si nohy vyložila, také do rohu obyvky :)
na sedkanie v kresle, ja cas aj najdem, len u mna je horsie, ze si neviem vybrat ake by som brala, aby sa mi pacilo, aby sa v nom dobre sedelo a aby nam do obyvacky ladilo :/
Kočky keby ste vedeli koľko som si ja plánovala toho, že aj telku keď sme kúpili, že si raz týždenne pozriem nejaký dobrý film a nevydalo ešte doposiaľ. Jeden mám rozpozeraný, ale to je akurát tak všetko, čo nestíham, čo furt sa niečo deje, takže ja keby niečo takéto chcem, tak by som si ho musela dať asi do garáže alebo niekam na nejaké miesto kde by som sa sama zavrela :D Alebo k našim. Mmmm to neni zlý nápad :D