Aku sedacku?

Janamicha123

Kocky pisala som vam pred nejakymi mesiacmi poviem vam, ze sme si napokon na Vianoce sedacku aj kupili, to sme si dali ako darcek a sme si ho uzili cele sviatky. A tento vikend tiez budeme asi si gauc plnymi duskami uzivat, kedze je lockdown, nemoze sa mimo okresy chodit, tak pojdeme mozno na prechadzku a budeme filmy pozerat.

zlatusa

Coja mne sa páči na tej fotke, čo si pridala aj vzadu tá sedačka, tá sivá, to je presne typ, čo by som chcela, len najradšej by som si ju vyskúšala, len čo teraz keď je takáto situácia, že nemôžeme ani nikam ísť ani nič :/

coja

skusala som jasne, pretoze to je pre mna priorita :) ale siahla som po tych ciernobielych akoze ja som za farbu to bez debaty, len trochu sme o tom doma debatovali a rozhodli sme sa, ze neutralne bude v tomto pripade lepsie, no tak tak to dopadlo :) adikee v Tempe Kondela pozri :)

adikee

Mňa zaujala tá čierno biela, musím si ju nájsť, len neviem kde hľadať v akom obchode, kde si to fotila, môžeš mi prosím napísať? Idem skúsiť podľa fotky hľadať, lebo ozaj sa mi to páči a brala by som také aj ja domkov!

vveronicka

coja aj si si ich kupila? mne sa paci jeden usiak od nich, tiez bol v takej akoby smaragdovej farbe mam pocit, ze to je farba, co teraz fici, mne to vzdy tak luxusne ta farba posobila, takze ja by som do toho isla, to je teraz taka vec, ktoru by som ozaj ze chcela moc :)

nikola.stein

Coja aj si si skúšala na ne sadnúť, že či sa na nich dobre sedí? Lebo to podľa mňa musí byť aj pohodlné, keď takéto niečo k stolu ;)