Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Siminii na terasu?? Aké?
Netrva, ved oni co viem, tak vyuzivaju aj svoju dopravu, ale aj kurierske spolocnosti, takze pochybujem, ze by si nejako dlho cakala na dodanie. Prave naopak :)
Kvetinka ako je to pri tomto obchode s dodaním momentálne, nevieš? Vyhodilo mi, keď som kukala veci po nete, že majú také rôzne komody a tiež také kreslá akoby na terasu, tak ma to zaujalo celkom. Netrvá dodanie dlho?
Marianina podobne a potom už len zháňam farebné vankúše a takéto veci. Ale skôr vymením vankúš ako sedačku, takže za mňa je to oveľa lepší spôsob ;)
Mne sa veľmi páčia také neutrálne farby, najlepšie sivá, hnedá, ktoré sa ľahko dajú kombinovať. Aj s iným nábytkom a potom k tomu neutrálnemu vieš dať akékoľvek farby. Oživiť priestor a zase to aj vymeniť keď sa ti farby zunujú :)
Zemanuela úplne normálna vec, ani sa ti nečudujem, myslím, že do tejto fázy prídeme každá ;)
veva skus sa na to pozerat stylom, ze ktora menej utrpi napriklad keby ju niekto pokrsti a podobne, lebo ja tiez odkedy su deti, tak vela pozeram najma na prakticku stranku, ked som bola slobodna, bezdetna, tak som sa riadila len tym co je trend, co sa mi paci, ale odkedy mam deti a chlapa, odvtedy jedine praktickost :D
mam aj ja jednu taku akoby pohovku vyhliadnutu ale neviem sa rozhodnut, ci v smaragdovej alebo ci v staroruzovej farbe lebo do oboch som poslednu dobu uplne zblaznena :)
Janamicha takýto program by som si aj ja dala veru. :)
- zlatusa
keď teraz je to ťažko musíme sa prispôsobiť situácii ktorá momentálne je. Ale nebála by som sa po pravde ani objednávania cez internet, aspoň teda nie pri Tempe Kondela, o ktorom už aj nižšie baby písali, tiež som už viackrát cez eshop nakupovala a všetko dopadlo dobre.