Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku sedacku?

kvetinka777

- dadulamil

pre mňa je sen smaragdová, ti poviem, že raz si takú kúpim, ale to asi budem musieť vyčkať kým budeme doma už len samy žiť, ja s mužom, bez detí :D

dadulamil

Teraz je veľa pekných ponúk, aj farebné sedačky sú teraz veľmi trendy, jój ja keby som mohla, tak by som menila každú chvíľu, čo si neviem vybrať. Ale škoda, že to nie je jak s výmenou závesou, sedačku nekupujeme každý rok.

zlatusa

Adikee každému vyhovuje iné, ja tiež mám rada, keď mám kde návštevu usadiť, že proste je dosť miesta, ale moja kamoška tá hovorí, že by sme si mali kupovať sedačku podľa seba nie pre návštevu.

adikee

Záleží aj ako radi ležíte, my zásadne nemôžeme pri sebe, lebo môj drahý cíti teplo a ten je na nervy hneď :D Ten proste musí mať svoj priestor a ja tiež, takže ja som skôr za to aby z oboch strán boli operadlá, nech má čo najviac plnohodnotného sedenia. Mne sa teraz jedna taká sedačka aj ľúbi :)

coja

nam zase nevadi, ked ta jedna strana je sirsia, lebo my to mame aspon take leharo pre nas oboch, ze mozeme tam spolu lezat v objati :)

lujziara

Magdi, L je dobrý, lebo viacerí si posadajú, viac sa mi to páči ako účkový, pretože na ten toľko neusadíš. Ale mne napríklad viacej vyhovuje aby operadlo bolo aj na tej bočnej časti, aspoň tak z časti, nech sa dá pohodlne sedieť na celej.

magdi_na

kočky, ktoré máte lkový gauč, viete mi povedať, či kúpu neľutujete? Zvažujeme akým smerom sa vydať,ale mne sa nezdá celkom OK sedačka, ktorá má tú jednu stranu takú veľkú širokú.